Skocz do zawartości

Sylwester ^^

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj mi trochę zaszalałam i pomyślałam sobie o sylwestrze.

Pytanie do kart: jak spędzę sylwestra w tym roku? ^^

Giermek pucharów, as buław, 9 kielichów dołożyłam sobie giermek buław i rycerz mieczy

Haha pierwsze co mi przychodzi do głowy to zaproszenie na imprezę taką większą typu klub, restauracja itp ale Ci giermkowie? Może kinder party ^^

Gość Anastazja979
Napisano

Możliwe, że spędzisz Sylwestra gdzieś nad wodą. Nad morzem, jeziorem albo innym zbiornikiem wodnym. Powinnaś się świetnie bawić - to raczej będzie duża impreza. Może podrywać Cię jakiś młodszy facet, ale raczej nie będziesz zainteresowana.

Napisano

oo super, to ja nawet tego nie brałam pod uwagę, ale kielichy to może tak być :D

Napisano

Myślę że dużo będzie się działo. Pojawi się adorator, na pewno nie będziesz się nudziła- dobra zabawa się zapowiada

• Lubię to! 1
Napisano

Jakaś impreza, wiadomka zakrapiana :P , fajna atmosfera, radosny czas i facet obok, czego też Ci życzę :D

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jak na razie zero planów.  Chyba wyszła życzeniówja albo coś wyjdzie nagle :(

Gość anhana
Napisano

Ja bym powiedziała, że domówka :), którą ty zorganizujesz albo dostaniesz propozycje od kogoś (As buław)tak odczytuję te 9 kielichów, oby nie życzeniówka

• Moderator
Napisano

mi tu również przychodzi na myśl coś w rodzaju balu, 9 pucharów to coś bardzo wystawnego, zaproszenie dostaniesz bo jest as buław, a paź pucharów hmmm mi się to kojarzy trochę z takim balem gdzie ludzie się przebierają, paź pucharów to chłopak o dziewczęcych rysach

• Dziękuję 1
Napisano

Faktycznie przejawia się szansa na pewną okoliczność sylwestrową w gronie znajomych, przyjaciół. Możliwe iż zapoznasz nowe osoby... ale pierwsze co mi się skojarzyło to pozostanie w domu... z dziećmi. :D

Hmmm, ciekaw jestem. :cwaniak:

Tak czy inaczej... udanego sylwestra! 

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 9.09.2018 o 17:49, panna.marta napisał:

Pytanie do kart: jak spędzę sylwestra w tym roku? ^^

Giermek pucharów, as buław, 9 kielichów dołożyłam sobie giermek buław i rycerz mieczy

9 kielichów - to sama impreza, obchodzenie Sylwestra, zadowolenie
Rycerz - no może rzeczywiście facet, w paziach wtedy flirt ;) Szans na nową przygodę (Paz Kielichów +As Buław)
Udanego Sylwestra :)

Gość Euterpe
Napisano

przy Sylwestrze życzenia noworoczne, ale wcześniej... coś takie średnie te karty na imprezkę... może przed TV?

Udanego 2019! :)

Napisano (edytowane)

Weryfikacja.

Dziękuję wszystkim za interprtacje. Byłam na imprezie domówka w dużym gronie starych, dobrych znajomych. Decyzja spontaniczna. Tańce, jedzonko, zabawa :) Dlatego pewnie tyle kart dworskich. Bardzo dobrze się bawiliśmy:) 

Edytowane przez panna.marta
Błąd
  • Lubię to! 1