aniusia206 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 W jednym poście dostałam wiadomość, że sny, które mamy 1 I są proroczymi, więc prosiłabym o interpretację snu, który miałam 1 I 2009 r. Śniła mi się moja promotor, chyba w tym śnie coś mówiła do mnie, pamiętam, że dokładnie widziałam jej twarz. W rzeczywistości nie przepadam za nią, bo raz na mnie narzekała i obgaduje, a potem udaje, że się nic nie stało. Teraz mam 5 z seminarium, ale w zeszłym roku dostałam 4 plus, złośliwie i miała uśmieszek przy wystawianiu oceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 anusia206 To nie sen proroczy a jedynie Twoja reakcja na sytuację - po prostu obawiasz sie tej kobiety, tego jaką ocene Ci wystawi, tymbardziej że obrona jest przed Tobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Wazne co do ciebie mowila Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniusia206 Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Nie pamiętam, co. coś mówiła, ale już nie pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 wiec podpisuje sie pod slowami winteer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts