Skocz do zawartości

Drzwi drewniane,Znajomy ,praca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej .Krótka drzemka i taki dziwny sen .

Byłam w pracy i pracowałam jak zwykle .Nagle po lewej zobaczyłam drewniane drzwi jasny brąz.Było to kawałek ode mnie. Testowali je czyli otwierali i zamykali.Przykuło to moją uwagę bo w jednej chwili górna połowa była z szybą ale dzielone na 4 .Tam w tej części zobaczyłam jakby mężczyznę tyłem. Nagle on zszedł z tych drzwi i wtedy zobaczyłam mojego znajomego (on naprawdę pracuje w DRE)Byłam w szoku .On znowu na nie wszedł.Inny motyw tego śnu to moja koleżanka jakby patrzyła jak Ja pracuje i ona coś mi dokuczała chyba ..Czułam w tym śnie że nic nie jest takie jak się mi wydaje ..Co powiecie?

Napisano

Witaj,

otwieranie i zamykanie drzwi to układy i rozmowy, otwarte -znaczy rozmowy jawne a zamknięte brak dostępu, dystans.

Szyba dzielona na 4 odnosi się do chłodu uczuć, zdrowego rozsądku. Tam w tej części zobaczyłam jakby mężczyznę tyłem.... Byłam szoku. Drzwi, które opisujesz, pasują do profilu drzwi łazienkowych ;) Z koleżanką radzę nie rozmawiać za dużo o mężczyznach.

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Czekają Cię nowe doświadczenia w sferze seksualnej, być może pojawi się chęć wizyty w sexchopie i jakiś nowy gadżet. Problemem może okazać się Twoja wstydliwa natura, świadomość , że ktoś może się o tym dowiedzieć.

Napisano

Witam !

„Liczba cztery” liczba „szybek w drzwiach” (tak zrozumiałem) może być „liczbą numerologiczną cztery” czyli liczbą „mozolnej” pracy

Drzwi prowadzą do „czegoś” te jednak nigdzie nie prowadziły a jedynie były „testowane”.

Ja uważam, że może teraz czeka Cię „okres pracy który za bardzo nigdzie nie będzie prowadził” tak jak te drzwi. Może to być „dosłownie praca” związana z miejscem w któym pracujesz albo „ogólnie” jakieś czynności na przykład w domu lub u kogoś.

Pozdrawiam !

Jacek B.

Napisano

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Tak interpretacja najbardziej pasuje do mojej obecnej sytuacji .Czuję się wypalona,chciałabym zmienić pracę,ale czas nie jest najlepszy. Biore wszystko za i przeciw.Tylko zastanawia mnie mój znajomy którego osoba jakby dzieliła tą szybę.

Napisano

Witaj !

„Znajomy” wg mnie jest „symbolem” czegoś „znajomego” czy to właśnie miejsca pracy, obowiązków które „znasz” i wiesz jak „wykonywać” czy też najzwyklej w świecie „osób króre znasz”.

Tak jak „wspomniałem” wcześniej „widzisz znane rzeczy” dookoła siebie, taka „monotonia” (szyba jest takim symbolem, przez szybę się „widzi” i obserwuje rzeczy ale generalnie okno ona oddziela nie można wyjśc czy pójść dalej tylko „popatrzeć”). „Znajomy” jest taki właśnie symbolem „rzeczy znanych”.

„Monotonia i takie powtarzalne czynności”.

Dużo zdrowia !

Jacek B.