Gość Lianna Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 Z cyklu 50 wesele w tym sezonie Jak będziemy się bawić? Nie chce nam się iść, bo remonty itd, no ale cóż XD Księżyc Moc 7 Kielichów Księżyc to na pewno nasze nastawienie Moc - tańce i swawole 7 Kielichów pewka odurzenie alkoholowe. Może jakoś przeżyjemy, grunt że jeden dzień Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 I sprawdzi się takie założenie że, im bardziej nie chce się na popijawę iść, tym się lepiej człowiek bawi;) Księżyc to Twoje nastawienie że, się nie chce, troche też wymówki przed samą sobą że, tyle do zrobienia, tyle już było wesel i jak na jedno nie pójdę to piekło nie grozi.Słowem 100 powodów by nie iść no ale iść trzeba. Moc- fajnie będzie, dobre jedzenie i fajne rozgadane towarzystwo.Wybawisz się konkretnie.Moc to także zabawy weselne- może zespół/wodzirej/dziad weselny będzie fajnie rozruszał ekipę 7 monet- równowaga miedzy zabawą, tańcami, jedzeniem i piciem.Na wszystko znajdziesz czas:) W ostatecznym rozrachunku będziesz zadowolona:) Cytuj
Gość Nice Napisano 21 Września 2018 Napisano 21 Września 2018 Z początku będziesz się wahać i wątpić i co do zabawy i co do tego, czy warto tam w ogóle isc Ale wyjdzie na to, że bawić się będziecie świetnie, będzie mile, aktywnie (ale bez przesady), towarzysko. 7 kielichow może rzeczywiście wskazywać na alkohol, ale może po prostu klimaty będą takie czarujące Fajnej zabawy Cytuj
panna.marta Napisano 21 Września 2018 Napisano 21 Września 2018 Ciekawe karty, bo księżyc i 7 kielichow to takie tajemnicze karty. Niepewność, spokój a z kolei moc taka żywa. Wydaje mi się, że może być trochę drewno i będziecie starali się jakoś ożywić w tym całym towarzystwie. Mam nadzieję, że się mylę. Cytuj
Gość Lianna Napisano 23 Września 2018 Napisano 23 Września 2018 Weryfikacja ! Pragnę zweryfikować, iż było cudownie, naprawdę cud, miód i orzeszki Orkiestra pierwsza klasa, towarzystwo, sala, okolica piękna ( góry). Tańce do rana i zero kaca . Mało osób znałam na tym weselu, ale sprawdziło się Narratorko, że im gorsze nastawienie, tym lepsza zabawa ! . Dzięki Wam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi