panna.marta Napisano 27 Października 2018 Napisano 27 Października 2018 singielka, pracuje, wychodze z ostrej infekcji (przeziebienie), Karty tasowałam dokładnie i na każde pytanie kładłam oddzielnie: aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX fajny miesiąc, może złapię trochę energii? miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów brak tu męskiej energii sama nie wiem 10 kielichów to piękna karta rodzinna szkoda, że wyszła królowa monet zamiast króla a tu więcej karty wychodzą na otrzymanie jakichś pieniędzy jak miłość ech... praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet stabilnie, choć zastanawia mnie as mieczy może coś będą musiała dla kogoś przeanalizować? zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV zmęczenie, przepracowanie Cytuj
szarotka1 Napisano 27 Października 2018 Napisano 27 Października 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX Będziesz brała los w swoje ręce. Poczujesz się pewnie i dokonasz jakiś rozliczeń ze sprawami, na które być może wcześniej nie umiałaś się zdobyć. miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów Możesz kogoś poznać, kogoś z daleka. Będzie pozytywna wymiana energii między wami albo też kobieta z Twojej rodziny okaże ci troskę i pomoc. praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet W pracy pozytywnie. Masz wypracowaną solidną pozycję zawodową. zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV Po chwilowej poprawie może nawrócić infekcja. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2018 Autor Napisano 27 Października 2018 Mam nadzieję, że żadna infekcja, bo wyladuje w wariatkowie jeśli przejdę kolejną z rzędu. Cytuj
Gość User_ Napisano 27 Października 2018 Napisano 27 Października 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX Odżyjesz, nowa energia, silna pozycja. Masz konkretny plan na siebie i będziesz go realizowała. miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów Może trzeba trochę poszukać w necie. Nie będzie jeszcze miłości, ale na obecną chwilę da Ci jakąś radość. praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet Bardzo dobra atmosfera, ale będziesz musiała się także wykazać asertywnością. zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV zmęczenie, przepracowanie - zgadzam się Pozdrawiam Cytuj
Gość Lianna Napisano 28 Października 2018 Napisano 28 Października 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX Będziesz pewniejsza siebie, silniejsza, więcej energii widać, bardzo fajne karty miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów Nie widzę faceta, ale widzę Twoje zadowolenie i radość praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet Miło i sukces możliwy, może odetniesz się od faceta Monetowego zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV Nerwy, stres i dużo na głowie. Udanego listopada i wszystkiego dobrego :) Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Października 2018 Napisano 29 Października 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX po kartach widać, że będzie to istotny miesiąc - tematem może być praca, gdzie będziesz mogła się wykazać , może zweryfikujesz dotychczasowe cele i podejmiesz działania ukierunkowane na stabilizacje miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów otworzysz się na innych, nie widzę tutaj mężczyzny raczej zadbanie o siebie samą i satysfakcje praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet wyróżnisz się na tle ogółu swoją decyzyjnością zdrowie: decyzje dotyczące kierunku leczenia, silne osłabienie i infekcja Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 29 Października 2018 Napisano 29 Października 2018 singielka, pracuje, wychodze z ostrej infekcji (przeziebienie), Karty tasowałam dokładnie i na każde pytanie kładłam oddzielnie: aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX fajny miesiąc, może złapię trochę energii? Zdecydowanie. Nastąpi jakieś oczyszczenie, nowe plany na przyszłość i załatwienie starych spraw. miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów brak tu męskiej energii sama nie wiem 10 kielichów to piękna karta rodzinna szkoda, że wyszła królowa monet zamiast króla a tu więcej karty wychodzą na otrzymanie jakichś pieniędzy jak miłość ech... Brak tu konkretnej męskiej energii, ale z pewnością będziesz się czuła w tym miesiącu bardzo atrakcyjna i pewna siebie. Możliwe flirty i dobra zabawa. praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet stabilnie, choć zastanawia mnie as mieczy może coś będą musiała dla kogoś przeanalizować? Możliwe, że najdą Cię myśli o jakiejś zmianie. Możesz chcieć zrezygnować z pracy zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV zmęczenie, przepracowanie Zgadzam się Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2018 Autor Napisano 29 Października 2018 Z pracy na razie nie zrezygnuje, bo mam sama kredyt na głowie także tego : p dziękuję za interpretacje. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 2 Listopada 2018 Napisano 2 Listopada 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX - pod znakiem finansów, zdobywania stabilizacji, układania swoich spraw, także spraw rodzinnych, odzyskanie swojej siły, także psychiczne wzmocnienie, powrót do zdrowia, lepszy nastrój miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów Królowa monet pokazuje żonę, ale też i matkę, tutaj jakiś impuls ze świata, przez internet albo coś ci się rzuci w oczy że wpadniesz na pomysł jak ruszyć swoje życie uczuciowe, Może spotkasz koleżankę które już ma rodzinę, ona Cię do siebie zaprosi, tam będzie ktoś kto ci się spodoba, w każdym razie na rozwój uczuć pasuje mi grudzień, a ty karty pokazały początek procesu. Bądź dobrej myśli praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet bez zmian, atmosfera przyjemna, dojdzie więcej pracy albo coś dodatkowego ale też spokojnie, wpadną pieniądze zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV - wychodzenie z infekcji, ale uwaga na wyjazdy - zmiana pogodny otoczenia i sytuacje które powodują przemęczenie/ osłabienie organizmu, bo może być nawrót infekcji albo poczucie że znowu coś się pojawiło, Też alkohol - kac Spokojnego miesiąca i powrotu do zdrowia Cytuj
panna.marta Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 Dziękuję bardzo właśnie wychodzę z takiej infekcji o muszę na siebie teraz uważać. Cytuj
pretoria Napisano 19 Listopada 2018 Napisano 19 Listopada 2018 aura: cesarz IV, siła VIII, sąd ostateczny XX Wszystko będzie dobrze. Powoli, ale stabilnie do przodu. Dużo siły psychicznej i fizycznej. miłość: świat XXI, 6 monet, 10 kielichów dołożone królowa denarów A może i coś się tam trafi. Albo znajomość internetowa albo ktoś z daleka lub będący 'przejazdem'. Ogólnie karty pozytywne w tej sferze. praca: 10 kielichów, siła VIII, as mieczy dołożyłam rycerz monet Będziesz oddana swojej pracy, może pojawić się nowa szansa. Umiejętność krytycznego spojrzenia na sytuację w pracy, a ponadto będziesz kierować się zdrowym rozsądkiem. zdrowie: as mieczy, rydwan VII, 10 buław i diabeł XV No jak dla mnie będziesz bardzo skupiona na pracy, co będzie objawiało się przepracowaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi