migotka20 Napisano 29 Października 2018 Napisano 29 Października 2018 Jeśli można proszę mi powiedzieć co oznacza w horoskopie osobistym tranzyt : opozycja Jowisza do Jowisza? Czego mogę się spodziewać po takim tranzycie? Pozdrawiam Cytuj
Administrator Ismer Napisano 29 Października 2018 Administrator Napisano 29 Października 2018 Jeśli można proszę mi powiedzieć co oznacza w horoskopie osobistym tranzyt : opozycja Jowisza do Jowisza?Czego mogę się spodziewać po takim tranzycie? Pozdrawiam Migotko, niczego ten tranzyt nie oznacza. Cokolwiek rozpatrujesz dla swojego życia - musi to być związane z Twoim własnym horoskopem, tak więc aby ktoś mógł Ci coś podpowiedzieć to potrzebny jest Twój horoskop natalny. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 29 Października 2018 Administrator Napisano 29 Października 2018 Bardzo ogólne rady wg. p. Konaszewskiej - Rymarkiewicz: "Przy pewnej dozie ostrożności i opanowania, tranzyt może być korzystny. Niestety, najczęściej zaznacza się w postępowaniu osób: łatwowierność, nadmierny optymizm, niekiedy zbytnia pewność siebie, tendencja do zachłanności oraz ekstrawagancji, a nawet uciekanie się do fałszu i hipokryzji. Wszystko to prowadzi wprost do kłopotów i zaniedbań w pracy. Pojawiają się trudności w interesach związanych z handlem, publikacjami, działalnością kulturalną, religijna. Niekorzystne są kontakty z zagranicą ani dalekie podróże. finans kuleją. Sprawy partnerskie przebiegają nieharmonijnie. Możliwe kłótnie, separacje, rozwody." I jak to możesz odnieść do swojego życia? Takie ogólniki dotyczą każdego, kto teraz ma taki tranzyt Jowisza - a takich osób jest na świecie bardzo dużo. Dlatego konieczne jest Twoje kółko, bo przecież ten Jowisz siedzi w jakimś domu, czymś w związku z tym włada, coś włada nim, ma zapewne jakieś aspekty i to wszystko działa na sferę związaną z tą dziedziną życia właśnie. Tak na to popatrz i dopiero wtedy spróbuj coś dopasować z powyższej wrzutki Cytuj
migotka20 Napisano 29 Października 2018 Autor Napisano 29 Października 2018 Dziękuję pięknie tylko ja nie wiem jak to kółko wstawić i tu problem. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 29 Października 2018 Administrator Napisano 29 Października 2018 Można to zrobić tylko z serwera zewnętrznego, więc albo zrób sobie sama wykres natalny (np. na astrodienst) i wrzuć link do niego tu na forum, tzn. na prośby o interpretacje astrologiczne (ale bywa, że te linki wygasają dość szybko, więc poproś Tullię - ona wie jak to robić), ew. możesz wrzucić utworzony już wykres na serwis zdjęciowy (np. fotosik) i stamtąd wrzucić link albo podaj mi swoje dane na PW, to Ci zrobię kółko (data, godzina i miejsce urodzenia są potrzebne). Cytuj
Gość Lianna Napisano 29 Października 2018 Napisano 29 Października 2018 Migotka, jak masz problem, to pisz do mnie a priv, to wkleję na forum Cytuj
migotka20 Napisano 29 Października 2018 Autor Napisano 29 Października 2018 Dziękuję za pomoc ale już Ismer zrobiła kosmogram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi