Skocz do zawartości

Opozycja Jowisza do Jowisza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli można proszę mi powiedzieć co oznacza w horoskopie osobistym tranzyt : opozycja Jowisza do Jowisza?

Czego mogę się spodziewać po takim tranzycie?

Pozdrawiam

• Administrator
Napisano
Jeśli można proszę mi powiedzieć co oznacza w horoskopie osobistym tranzyt : opozycja Jowisza do Jowisza?

Czego mogę się spodziewać po takim tranzycie?

Pozdrawiam

Migotko, niczego ten tranzyt nie oznacza.

Cokolwiek rozpatrujesz dla swojego życia - musi to być związane z Twoim własnym horoskopem, tak więc aby ktoś mógł Ci coś podpowiedzieć to potrzebny jest Twój horoskop natalny.

• Administrator
Napisano

Bardzo ogólne rady wg. p. Konaszewskiej - Rymarkiewicz:

"Przy pewnej dozie ostrożności i opanowania, tranzyt może być korzystny. Niestety, najczęściej zaznacza się w postępowaniu osób: łatwowierność, nadmierny optymizm, niekiedy zbytnia pewność siebie, tendencja do zachłanności oraz ekstrawagancji, a nawet uciekanie się do fałszu i hipokryzji.

Wszystko to prowadzi wprost do kłopotów i zaniedbań w pracy. Pojawiają się trudności w interesach związanych z handlem, publikacjami, działalnością kulturalną, religijna. Niekorzystne są kontakty z zagranicą ani dalekie podróże. finans kuleją. Sprawy partnerskie przebiegają nieharmonijnie. Możliwe kłótnie, separacje, rozwody."

I jak to możesz odnieść do swojego życia? Takie ogólniki dotyczą każdego, kto teraz ma taki tranzyt Jowisza - a takich osób jest na świecie bardzo dużo.

Dlatego konieczne jest Twoje kółko, bo przecież ten Jowisz siedzi w jakimś domu, czymś w związku z tym włada, coś włada nim, ma zapewne jakieś aspekty i to wszystko działa na sferę związaną z tą dziedziną życia właśnie.

Tak na to popatrz i dopiero wtedy spróbuj coś dopasować z powyższej wrzutki :)

Napisano

Dziękuję pięknie tylko ja nie wiem jak to kółko wstawić i tu problem.

• Administrator
Napisano

Można to zrobić tylko z serwera zewnętrznego, więc albo zrób sobie sama wykres natalny (np. na astrodienst) i wrzuć link do niego tu na forum, tzn. na prośby o interpretacje astrologiczne (ale bywa, że te linki wygasają dość szybko, więc poproś Tullię - ona wie jak to robić), ew. możesz wrzucić utworzony już wykres na serwis zdjęciowy (np. fotosik) i stamtąd wrzucić link

albo podaj mi swoje dane na PW, to Ci zrobię kółko (data, godzina i miejsce urodzenia są potrzebne).

Napisano

Migotka, jak masz problem, to pisz do mnie a priv, to wkleję na forum :)