lucha Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ...i Pan Bóg wziął wszystkie jabłka z sadu poprzepoławiał i rozżucił po całym świecie,te połówki które się znajda to prawdziwa miłość... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sariel Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 ja wicnam jablka codziennie,i niemam mezczyzny;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_dusz Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Bo zjadłaś swoja połówkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrin266 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Ja swoją połówkę myślałam że znalazłam....i się właśnie rozwodzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceorka Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 To niestety bardzo romantyczna bajka. Związek to też praca - jak powiedział Beck "Miłość nie wystarczy" i moim zdaniem miał rację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrienneb Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 ja wciąż szukam swojej drugiej połówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Dusza podobno dzieliła się wiele razy, więc każdy ma z kilka swoich "połówek" na świecie. Podobno każdy spotka chociaż jedną, nie muszą być razem, czasem wystarczy sekunda, lub też jedna rozmowa z nią, by zrozumieć sens zycia i mieć silę by żyć dalej. Prawdziwym problemem jest bycie w szczęśliwym związku ze swoją bratnią duszą i spotkanie jeszcze jednej... podobno =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 wiecie co jest gorszego od znalezienia w jabłku robaka? znalezienie połówki robaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uśmiechnięty kłamca Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Pan Bóg te jabłka porozrzucał, a św. Tomasz rzekł: -Nie wierze w te bzdury! I pozbierał tyle połówek ile Mu się mieściło do gąsiora i zrobił pyszne wino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvia divinorum Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Teraz jedzmy jabłka na złość Putinowi i pijmy pyszny Cydr Lubelski Sorki za takie odgrzebywanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECori77 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Sprawa jest ogólnie nieco dziwna, bo ja osobiście wielokrotnie chcąc kupić jabłka czy to w sklepie czy w warzywniaku, natykam się na jabłka wcale nie z Polski tylko z innych krajów. Wolę kupić nasze nie tylko dlatego bo nasze, ale też dlatego że im mniejszą drogę pokona taki owoc tym jest on zdrowszy bo wymaga mniejszej ilości chemii do przeżycia transportu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankaka Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Ostatnio usłyszałam, że zjedzenia jabłka z rana ma równie pobudzające działanie jak wypicie kawy Próbowałam kilkakrotnie i faktycznie sprawdza się. Ja jednak nie potrafię zrezygnować z tej porannej przyjemności jaką jest wypicie kawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts