Destiny80 Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Dziś miałem sen że byłam w gronie znajomych ,miło spędziliśmy czas na jakiejś sali .Miałam ze sobą moja torebkę a w niej portfel,telefon i luzem pieniądze banknoty.I ją jakby zostawiłam chyba na stole bądź krześle powiesiłam i na chwilę gdzieś poszłam...Wracam ,a torebki nie było,a ludzie jakby grali Greka że nic nie wiedzą.Czułam że robią że mnie głupią. Moja torebka jest komplementowana przez kobiety.Czasami widzę zazdrość..No a dziś taki sen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Lęk przed utratą torebki oraz zwrócić też wagę na otoczenie, nie ufać im, że jak im coś właśnie zostawisz pod opieką, czy dasz do załatwienia jakąś sprawę, to oni się z tego wywiążą. Może być tak że zawalą temat, a będą udawać że nic się nie stało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destiny80 Posted November 3, 2018 Author Share Posted November 3, 2018 Dziękuję za odpowiedź. No cóż życie pokaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts