Edix Napisano 9 Listopada 2018 Napisano 9 Listopada 2018 Witam, śniło mi się ,że przyszłam do pracy i zastałam wysprzątane jedno z pomieszczeń biurowych ( czy pozostałe były wysprzątane, to nie wiem ). Było to dla mnie miłe zaskoczenie, a wiem że posprzątała współpracownica i powiedziałam jej - jak ładnie posprzątała. We śnie najbardziej zwróciłam uwagę na podłogę , nie było pudeł i wykładzina była czysta. Co mogą oznaczać te porządki? Pozdrawiam. Cytuj
Valentine Napisano 11 Listopada 2018 Napisano 11 Listopada 2018 Witaj Edix, Było to dla mnie miłe zaskoczenie, a wiem że posprzątała współpracownica i powiedziałam jej - jak ładnie posprzątała. Dobra atmosfera, współpraca. We śnie najbardziej zwróciłam uwagę na podłogę, nie było pudeł i wykładzina była czysta. Podłoga - czakra podstawy, odpowiada za poczucie bezpieczeństwa. Związana jest z pokonywaniem zewnętrznych przeszkód. Symbolizuje potrzebę bezpieczeństwa emocjonalnego i przynależności. Porządki w tym śnie mogą oznaczać; przeprowadzkę, zamknięcie roku, awans. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Edix Napisano 11 Listopada 2018 Autor Napisano 11 Listopada 2018 Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj
Edix Napisano 11 Listopada 2018 Autor Napisano 11 Listopada 2018 Porządki w tym śnie mogą oznaczać; przeprowadzkę, zamknięcie roku, awans - może zmiana pracy ? Cytuj
Valentine Napisano 11 Listopada 2018 Napisano 11 Listopada 2018 Zmiana zawodowa, zmiana pracy (nowe fundamenty). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi