Kremilek Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Robię sobie biblioteczny remanent i na razie mam do sprzedania: Karty klasyczne. Nić Ariadny w labiryncie życia. H.Żuk. Opis 54 kart klasycznych i ich wzajemnych połączeń. 15 zł Alchemia RUNY. Mayroon. Książka + karty (karty można obejrzeć w necie). Karty nowe, nie używane, a książka tylko przejrzana. 30 zł (połowa ceny!) Opowieści Belzebuba dla wnuka. G. Gurdżijew. 100 zł To nie wszystko, będę dopisywać w miarę postępu remanentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piko Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 W dniu 20.11.2018 o 16:30, Kremilek napisał: Karty klasyczne. Nić Ariadny w labiryncie życia. H.Żuk. Opis 54 kart klasycznych i ich wzajemnych połączeń. 15 zł Czy to jeszcze aktualne? W dniu 1.12.2019 o 22:56, Piko napisał: Czy to jeszcze aktualne? Albo nie. Skoro chcesz ją sprzedać , widocznie nie warta zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kremilek Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 Godzinę temu, Piko napisał: Albo nie. Skoro chcesz ją sprzedać , widocznie nie warta zakupu. nie ma problemu przy okazji przypomniałeś mi o wątku, zapomniałam, że go założyłam a porządku jeszcze nie zdążyłam zrobić ale jak takie wyciągasz wnioski, to... no przygadywać nie będę. Ale swędzi mnie to Ci powiem, czemu sprzedaję: tak się złożyło, że tej książki miałam dwa egzemplarze, ale jakbym miała i jeden to bym go sprzedała, bo książkę przeczytałam, przyswoiłam co mi potrzebne i jeszcze zapisałam to na kompie i tak samo robię z innymi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts