Skocz do zawartości

Opętanie? Efekt po LD i OBEE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem nowy na forum i chciałem zaznaczyć, że nie wiem czy wybrałem dobry dział. Chciałem opisać swoje doświadczenia LD i OOBE jako początkujący. Zafascynowany wspólnym snem oraz wizualizacją postanowiłem rozpocząć praktykę z poznaną mi przypadkiem dziewczyną przez internet. Po udanych praktykach LD i OOBE w chwili obecnej widzę wyraźne i jasne wizualizację, których nie miałem i słyszę głosy w głowie i uszach na porządku dziennym, dochodzą do tego myśli niekontrolowane, których sam nie tworzę. Problem się pojawił w momencie kiedy przestałem z nią wspólnie śnić i atmosfera się pogorszyła, ponieważ zanim zaczęła ze mną śnić pytała mnie podprogowo o całą moją przeszłość kiedy to ja o tym nie wiedziałem i to zmusiło mnie do zerwania kontaktów, jednak daremnie, bo do dnia dzisiejszego przez około 3 miesiące, codziennie słyszę głosy w głowie, które prowadzą ze mną dialog na temat moich czynności, które przeprowadzam przez cały dzień, obrażają i zachęcają mnie do wspólnego snu, a ponieważ ja nie mam doświadczenia w dziedzinie magii jestem bezradny w tej sytuacji i nie wiem co robić aby uwolnić się od tego. Proszę forumowiczów o pomoc w tej sprawie.

Napisano

Tak się kończą zabawy osoby niedoświadczonej (i niemądrej). Niech to będzie nauczka dla innych. Nie za bardzo mogę Ci pomóc, bo nie zajmuję się magią. Twoje głosy w głowie są jednak bliskie mojej działalności związanej z uwalnianiem od demonów, bo coś podobnego obserwuje się u osób, mających w sobie demona. Zabawy LD i OOBE (między innymi) - jak wynika z doświadczeń egzorcystów - są jedną z przyczyn wchodzenia w człowieka demonów. Nie musi to być opętanie, bo to zdarza się rzadko. Będą to zniewolenia, dręczenia i inne tego typu rzeczy, chociażby - jak u Ciebie - głos, który z Tobą polemizuje. To klasyka dręczeń demona. Mogę Ci tylko w tej materii zaproponować, abyś odmówił kilka razy tzw. modlitwę uwolnienia. Warunek skuteczności tych modlitw jest jednak taki, że musisz wyrzec się tych wszystkich zabaw z OOBE i innych, i wrócić na drogę wiary... Pozdrawiam i życzę powodzenia.

• Lubię to! 1