italiana Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Snilo mi sie, ze bylam z moja mama w moim rodzinnym miasteczku (mieszkam 800 km od niego). Chodzilam z moja mama po miescie, a ona wahlowala sie pieniedzmi. Krzyczalam, ze nie mozna tak z pieniedzmi chodzic po miescie. Byla to obca waluta. W pewnym momencie mama wyciagnela 12 paszportow i wlozyla po banknocie do kazdego paszportu. Kazdy banknot mial wartosc 72 PLN. Mama chciala zostawic paszporty pod opieka jakiejsc obcej kobiety i ja znowu zaczelam krzyczec i nawet bic mame po twarzy, ze te pieniadze powierzyli jej obcy ludzie, a ona chce je komus powierzyc. Jesli chodzi o moje kontakty z mama to sa zle. Nie potrafi ona wyciagac konsekwencji ze swoich czynow i nigdy nie zastanawia sie nad swoim dzialaniem. Przez to zostala wielokrotnie okradziona, jej samochod zostal podpalony czy jej nagie zdjecia zostaly opublikowane w internecie. Jak o czyms takim snie to zastanawiam sie co moze sie stac. Dziekuje za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts