wariatxyz1 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Śniło mi się, że znalazłem się w budynku, w którym znajdowali się ludzie ubrani w brązowe mundury, uzbrojeni w noże, pałki i pistolety. Po chwili jeden z tych ludzi podszedł do mnie, wręczył mi jakieś ubrania złożone w kostkę i kazał iść za nim. Weszliśmy w jakiś korytarz, gdzie co chwilę mijałem zakratowane drzwi i stojących za nimi ludzi. W tym momencie zrozumiałem, że jestem w więzieniu, ale nie miałem pojęcia jak i dlaczego się tam znalazłem. Po chwili jednak zawróciliśmy, doszliśmy do wyjścia z budynku, gdzie usłyszałem, że jestem wolny, po czym opuściłem budynek więzienia. Zaraz po wyjściu z budynku zrozumiałem, że w miejscu mojego zamieszkania zapanowała jakaś dyktatura, ale nie byłem w stanie zrozumieć jaki mieli cel w tym, żeby mnie posłać do więzienia, a zaraz potem mnie z niego wypuścić. Poszedłem w stronę domu, po drodze snując plany powrotu do więzienia, w celu wszczęcia w nim buntu przeciwko owej dyktaturze. I na tym sen się skończył. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentine Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Witaj, ... zrozumiałem, że jestem w więzieniu, ale nie miałem pojęcia, jak i dlaczego się tam znalazłem. Po chwili jednak zawróciliśmy, doszliśmy do wyjścia z budynku, gdzie usłyszałem, że jestem wolny, po czym opuściłem budynek więzienia.Ten obraz może oznaczać nieporozumienie na jednym szczebli bądź to; odpowiedzialnego stanowiska, które wiąże się z restrykcją, bądź ...w miejscu mojego zamieszkania zapanowała jakaś dyktatura... Nieporozumienia, nieprzychylnie nastawione osoby. Sen może wskazywać na nie rozwiązany problem, dlatego też jest ukrytym poczuciem winy. wariatxyz1, życzę Ci spokojnych snów :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts