Administrator Popular Post Ismer Posted December 18, 2018 Administrator Popular Post Share Posted December 18, 2018 W ramach testowania sprawdzalności wróżb komputerowych zapraszamy do zadawania pytań Komputerowej Wróżce Divinie Zasada jest prosta: Ty zadajesz pytanie - komputer losuje dla Ciebie karty lub runy. Tak więc osoba chętna wpisuje się w tym wątku lub zakłada swój własny temat i zamieszcza w nim pytanie, wybiera karty lub runy, które ma jej wylosować komputer i czeka na losowanie. Wstępna interpretacja powinna należeć do Ciebie - tak jak jest to praktykowane na działach interpretacji kart i run - a następnie mogą omawiać je inni. Jeśli prosisz o wróżbę a nie umiesz lub nie chcesz sam/a jej interpretować, to po prostu poinformuj o tym, np. "proszę o interpretację" - by chętni mogli bez zbędnego oczekiwania zabrać się do omawiania Twojej sprawy Każdy Forumowicz może odnieść się do Twoich kart i zinterpretować je według swojego osądu. Jeśli ktoś nie wie, jak sformułować pytanie i jak wygląda proces interpretacji może zajrzeć na ten dział: Interpretacje Znaczenia kart i run są bogato opisane na forum i osoby stawiające pierwsze kroki w sztuce dywinacji mogą się nimi posiłkować. Weryfikacja jest wymagana; rozumiemy, że nie wszystko da się zweryfikować na cito, a pytania zaliczone do kategorii częściowo nieweryfikowalnych na ogół nie dadzą się zweryfikować, tym niemniej to co zweryfikować można - zweryfikować trzeba. Ponieważ w programie do tarota i kart klasycznych przy pewnych układach trzeba wybrać sygnifikatora, to podaj swój znak zodiaku lub wskaż, jaką kartę wyznaczasz na sygnifikatora swojego pytania. W kartach klasycznych domyślnymi sygnifikatorami są Król i Dama kier lub można wybrać sygnifikatora dla swojego pytania. Talia ta obejmuje karty od Asa do siódemki. Karty są odwracalne. Można wybrać opcję bez odwróceń. W kartach tarota wybiera się Sygnifikatora wg znaku zodiaku, wg wieku i znaku zodiaku, bądź przez wskazanie wybranej przez siebie karty (ta opcja dotyczy wróżenia głównie z Wielkich Arkanów). Niektóre układy mają z góry przypisany sygnifikator. Wróżba z trzech kart nie wymaga sygnifikatora. Karty są odwracalne. Można wybrać opcję bez odwróceń. Runy to futhark złożony z 24 znaków runicznych. We wróżbach runicznych zalecane jest nieodwracanie run, można jednak wybrać opcję z odwróceniami, lub bez odwróceń tylko run naturalnie nieodwracalnych. Na początek przyjęliśmy system: Ty zadajesz pytanie kartom tarota, klasycznym lub runom a my wybieramy odpowiedni do tego pytania układ. Sukcesywnie będziemy publikować opisy dostępnych rozkładów dla kart klasycznych i tarota. Karty losują: Ismer, Makrela lub Ejbert. UWAGA: Nie można zadawać pytań: nieweryfikowalnych, takich które już zadaliście innym oraz pytań o sprawy osób trzecich, mające na celu pozyskanie informacji na ich temat, a w szczególności naruszające ich godność, prawo do prywatności czy dotyczące ich spraw intymnych lub zdrowotnych. Można zadawać pytania częściowo nieweryfikowalne (np. czy jej/ jemu mu się podobam, jakie ktoś ma zamiary wobec mnie, dotyczące samopoznania itp.) Przykłady pytań możliwych do szybkiego zweryfikowania: a) jak rozwinie się sytuacja w pracy/ rodzinie/ związku w przeciągu tego miesiąca b) co się wydarzy, gdy wybiorę... c) jak minie wyjazd/ tydzień/ dzień/ randka... d) jak spędzę weekend/wyjazd/ wakacje/ święta... e) czy w tym miesiącu zdarzy się/ spełni się... d) czy będę zadowolona z... Nie należy traktować odpowiedzi wyroczni jako prawdy objawionej i jedynie słusznej - pamiętajcie, iż jest to tylko test sprawdzalności i dlatego bardzo potrzebna jest weryfikacja wróżby. Jeśli system zda egzamin, to w przyszłości będzie możliwe zamieszczanie próśb o wróżbę tak jak jest to praktykowane na dziale usług. Zapraszamy wszystkich Forumowiczów do wspólnej zabawy ! 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted December 18, 2018 Author Administrator Share Posted December 18, 2018 We wróżbach runicznych zalecane jest nieodwracanie run. W programie można wybrać opcję z odwróceniami, bez odwróceń lub bez odwróceń tylko run naturalnie nieodwracalnych. Jednak jeśli nie wybierzesz żadnej opcji to domyślnie losuję runy z odwróceniami, więc jeśli ktoś nie uznaje odwróceń to po prostu czyta runy dla siebie jako proste, tak jak je zna i rozumie. Na chwilę obecną na szybkie i nieskomplikowane pytania losujemy 1 lub 3 runy. Jakie pytania można zadawać 3 runom - tu jest przykład: Divina dla mrófka Pozostałe dostępne układy: Drzewo Świata i 9 Światów runicznych oraz Chusta Eddy. Układ "Drzewo Świata" (Drzewo życia) jest układem doradczym, skierowanym na siebie (w czasie aktualnym, na teraz, a nie na całe życie), lecz można go także użyć w stosunku do konkretnej, jednej sytuacji. W układzie "na siebie" zazwyczaj kładzione jest raz na kwartał (czyli 4 razy w roku zgodnie z rytmem przesileń), ew. można położyć go raz na miesiąc, zgodnie z rytmem księżycowym albo raz na rok zgodnie z rytmem słonecznym, służy on jako runiczny drogowskaz na dany okres czasu. Drzewo świata pytania standardowe, oczywiście w czasie aktualnym, na teraz, a nie na całe życie 1. czego powinnaś się nauczyć 2. co będzie dla ciebie wyzwaniem 3. jaka jest twoja runa przewodnia 4. jaka runa (jaka jej moc) będzie ci pomocna 5. co jest przestrogą 6. z czym powinnaś się rozstać 7. jaki będzie skutek poznania tej lekcji W tym układzie jeśli przy punkcie: 3. jaka jest twoja runa przewodnia - wypadnie runa odwrócona oznacza to jej moc pozytywną - w roli twojego przewodnika, ale należy rozważyć jej słabe strony jako uzupełnienie tego, co ci przeszkadza w rozwoju, w rozwiązaniu danej sytuacji itp. 4. jaka runa (jaka jej moc) będzie ci pomocna - wypadnie runa odwrócona, wtedy nie bierze się pod uwagę jej cech destruktywnych (tych "najgorszych"), lecz należy rozważyć, czy pewne jej cechy zwane "negatywnymi" np. "rozstanie", "bierność" "potrzeba" są w twojej sytuacji lepszą drogą prowadzącą do polepszenia sytuacji czy rozwiązania problemu. Bo czasem jest lepiej przeczekać, niż zadziałać emocjonalnie 7. jaki będzie skutek poznania tej lekcji - jeśli tu wypadnie runa odwrócona to - paradoksalnie - trzeba spojrzeć na jej znaczenie "negatywne" w pozytywnym aspekcie. Na przykład jeśli skutkiem poznania "tej lekcji" jest: "kryzys" czy "nieoczekiwana zmiana" - to jest to co tu i teraz, w tym punkcie, w tej sytuacji, w jakiej się znalazłaś, najbardziej Tobie potrzebne. Dziewięć światów, pytania standardowe: 1. jakie jest twoje prawdziwe ja (twoja prawdziwa tożsamość) 2. jakie lęki kryją się w tobie 3 do czego dążysz (ku czemu zmierzasz) 4. jak powinnaś się do tego zabrać 5. kim masz nadzieję się stać 6. co cię powstrzymuje 7. jakie jest twoje przeznaczenie 8. czego trzeba się nauczyć, by odnaleźć siebie (swoją prawdziwą tożsamość) 9. jaką twarz pokazujesz innym Ten układ nie jest tym klasycznym układem "psychologicznym", ale bez problemu można podstawić odpowiednie pytania. Wróżba z czterech run "chusta Eddy" Przyczyna / podłoże problemu lub aktualna sytuacja / teraz. Siły przyjazne; co możesz użyć, jak postąpić (co jest z tobą) - to zrób. Siły wrogie; czego nie robić (co jest przeciw tobie), czego powinnaś się wystrzegać - to zostaw. Nowa sytuacja; wynik, jeśli postąpisz zgodnie z radą run - tego się spodziewaj / na to poczekaj. Przykładowy układ 9 światów do pytania standardowego i archetyp run - patronów 9 światów runicznych: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kremilek Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) Ja też chętnie przetestuję komputerek Na pierwszy ogień pytanie do szybkiej weryfikacji, może na dniach a najpóźniej do końca roku. Moja siostra czeka na wynik badania. Pytanie: jaki będzie ten wynik: pozytywny czy negatywny? Tylko to, nie pytam z ciekawości i nie podaję żadnych informacji jej dotyczących i jej zdrowia ani rodzaju badania - tak można chyba, nie jest to niezgodne z regulaminem? Poproszę o karty klasyczne. Edited December 19, 2018 by Kremilek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted December 19, 2018 Author Administrator Share Posted December 19, 2018 2 godziny temu, Kremilek napisał: Ja też chętnie przetestuję komputerek Na pierwszy ogień pytanie do szybkiej weryfikacji, może na dniach a najpóźniej do końca roku. Moja siostra czeka na wynik badania. Pytanie: jaki będzie ten wynik: pozytywny czy negatywny? Tylko to, nie pytam z ciekawości i nie podaję żadnych informacji jej dotyczących i jej zdrowia ani rodzaju badania - tak można chyba, nie jest to niezgodne z regulaminem? Poproszę o karty klasyczne. Zlecenie przyjęte i wykonane Kremilek, jest o.k - Twoje pytanie nie jest niezgodne z regulaminem, pytasz po prostu o wynik badania, bez szczegółów - nie widzę tu niczego niewłaściwego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osobogo Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 to ja klasycznie zapytam, z bardzo szybką weryfikacją: 1) jak spędzę Święta 2) jak spędzę Sylwestra nie chodzi mi o szczegóły i takie tam drobiazgi, ale o to czy się odbędzie tak jak jest zaplanowane i jaka będzie atmosfera, szczególnie na sylwka. Karty na Święta poproszę klasyczne a na sylwestra tarota. Mogą być odwracane. Mój znak: Ryby. Jak można więcej pytań zadawać to ja chętnie wezmę udział w testowaniu temat w ogóle jest super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrófka Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 To ja też chcę być króliczkiem Proszę o odpowiedź na temat ponoworocznych utarczek w pracy, bo że będą to pewne - są do ustalenia pewne sprawy. Interesuje mnie ich wynik, a dokładniej: czy wygram czy przegram xd chodzi o to czy przeforsuję to co chcę czy mi się to nie uda. Może być nawet metoda klasykami tak/nie, nawet chyba lepiej I jak można do tego samego pytania to proszę o runy, jak postąpić, jak się zabrać do rozmowy, czy też jaką postawę przyjąć żeby przeforsować swoje argumenty - ofensywa, defensywa? no nie wiem jak to ująć, jak coś Ismer wymyślisz to będę wdzięczna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kremilek Posted December 27, 2018 Share Posted December 27, 2018 (edited) To ja, zachęcona poprzednim wynikiem teraz poproszę o odpowiedź jak zakończy się moja "wojna o urlop" U nas co roku są jakieś przepychanki, zawsze są jakieś większe lub mniejsze wąty co do wybranych terminów. Musimy w styczniu określić te terminy na cały rok, więc najpóźniej do końca stycznia będzie weryfka. Pytanie moje to: czy znowu będzie wojna xd i czy otrzymam urlop w wybranym terminie (lipiec) ? Na lipcu mi najbardziej zależy, bo pozostałe dni to i tak rozpisuję po kilka, a ten lipcowy to 14 dniowy kodeksowy. Karty tym razem poproszę tarota, zobaczymy jak one się sprawią Edited December 27, 2018 by Kremilek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted January 1, 2019 Author Administrator Share Posted January 1, 2019 Cytat W dniu 18.12.2018 o 17:02, ThePhoenix napisał: W takim razie ja pierwsza poddam się sprawdzalnosci systemu :) ! W jakiej atmosferze spędzę swoje najbliższe wakacje ? Sygnifikator 3 bulaw. Weryfikacja luty- marzec i wybieram karty tarot. Poproszę układ na urlop bez odwracania. Ja wodnik Zlecenie przyjęte Podaj jeszcze czy odwracać karty czy nie. Wybrane 3 buławy zostawiamy i zobaczymy czy karta wyjdzie we wróżbie - jeśli tak, to wtedy nabiera ważności. Chcesz 3 karty czy układ na urlop z 11 kart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kremilek Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Zanosi się na to, że będę stała klientką Diviny Tym razem proszę o odpowiedź na pytanie czy otrzymam przesyłkę. Kupiłam na OLX książki, zapłaciłam z góry (jak głupia - bez pobrania) i wydaje mi się, że sprzedająca coś kręci. Paczka powinna pojawić się w tym tygodniu, teoretycznie powinna być dziś, no ale poczta to poczta i różnie bywa. Talia obojętna, co wybierzesz to będzie o.k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bromba Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 To i ja poproszę o wróżbę na urlop, ale to dopiero za pół roku będzie do weryfki. Może być tarot - taki układ jak u ThePhoenix jest o.k, ale jak by był taki w klasykach (albo podobny) to wolę klasyki, lepiej je czytam Do tarota znak zodiaku: Waga, karty bez odwrócenia. A jeśli klasyki to z odwróceniami poproszę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 a jaki tu jest czas czekania :P? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted April 22, 2019 Author Administrator Share Posted April 22, 2019 A tak do dwóch - trzech lat na ogół dzień - dwa, góra tydzień i to wyjątkowo, to zależy od tego kto gdzie się znajduje i gdzie jest klucz do programu PS: za czas czekania na interpretację administracja nie odpowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 (edited) Godzinę temu, Ismer napisał: A tak do dwóch - trzech lat na ogół dzień - dwa, góra tydzień i to wyjątkowo, to zależy od tego kto gdzie się znajduje i gdzie jest klucz do programu Czekanie to moja specjalność , więc co tam dwa lata :P Mogą być runy albo klasyczne, nie odwracam kart. Jakie są odczucia wiadomo kogo w stosunku do mnie po ostatniej dyskusji? Jak będzie wyglądała znajomość z wiadomo kim w przeciągu miesiąca? Gdyby karty były wyjątkowo brzydkie, to może być też jedna karta rada, ale ja nie wiem, na ile się tak mogę rządzić ze swoją wizją :P Jakoś mało kart poproszę :p, to będzie prościej interpretować. Edited April 22, 2019 by anhana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted April 24, 2019 Author Administrator Share Posted April 24, 2019 Anhana, możesz się rządzić ile tylko dusza zapragnie, aczkolwiek w ramach możliwości programu, a że jest on dość plastyczny to i pytania da się ustawić zgodnie z zapotrzebowaniem Na pierwsze pytanie proponuję układ "krzyż", na drugie odpowiedź z 3 kart, albo oba pytania na 3 karty - powiedz co chcesz. Talia 32 karty, czyli do 7. Albo runy - jak wolisz. W krzyżu są pytania: Co on myśli w związku z tą sprawa Co on czuje w związku z tą sprawą Jak wygląda ta sytuacja teraz Ku czemu on się skłania Co robić, jak postąpić? - rada dla pytającego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 (edited) 27 minut temu, Ismer napisał: Anhana, możesz się rządzić ile tylko dusza zapragnie, aczkolwiek w ramach możliwości programu, a że jest on dość plastyczny to i pytania da się ustawić zgodnie z zapotrzebowaniem Na pierwsze pytanie proponuję układ "krzyż", na drugie odpowiedź z 3 kart, albo oba pytania na 3 karty - powiedz co chcesz. W krzyżu są pytania: Co on myśli w związku z tą sprawa Co on czuje w związku z tą sprawą Jak wygląda ta sytuacja teraz Ku czemu on się skłania Co robić, jak postąpić? - rada dla pytającego Pójdę za twoją radą krzyż a drugie pytanie 3 karty. To niezły ten program jak taki plastyczny aż. Ahh na runach się nie znam, ale spróbujmy run. Edited April 24, 2019 by anhana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Mam kolejne pytanie do szybkiej weryfikacji dla Diviny Czy Pan M w przeciągu dwóch tygodni zaprosi mnie na randkę? Niechaj będą to klasyczne. Może być jedna karta a mogą być trzy karty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crowcrow Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 To ja proszę na relacje do końca listopada ostatnio mam dużo nowych znajomości, które przysparzają mi równie dużo stresu, kilka starych ucichło, a trochę się odnowiło i chciałbym wiedzieć, czy mam się spodziewać spięć, wszystko się uspokoi czy gdzieś się czai jakaś żmija. Znak - ryby. Preferowałabym tarota, ale tak naprawdę na żadnych wróżbach się nie znam, więc jeśli inna metoda będzie bardziej stosowna do tego pytania to taką proszę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 21, 2019 Author Administrator Share Posted October 21, 2019 @Faza: oczywiście, że mogę wylosować Ci same runy a ty je sobie podstawisz wg. swojego schematu 9 światów, lub - jeśli nie masz takiego, to daj znać a napiszę co do czego. @crowcrow - co do tarota - nie ma sprawy, mówisz masz ale proszę o trochę bardziej skonkretyzowane pytania, do których da się dobrać jakiś układ, ok? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crowcrow Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Hmm to może rozbiję je na 2? 1) Relacje romantyczne na ten okres 2) czy mam ukrytych wrogów/kogoś darzącego mnie niechęcią. Czy takie są ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 21, 2019 Author Administrator Share Posted October 21, 2019 Crowcrow - mogą być, coś jeszcze do nich może dobiorę, w zależności co karty pokażą, tym bardziej, że jest to taka sama machina jak wróżby online, z tym, że losujący ma mniej więcej pojęcie o wróżbach i jeśli zajdzie taka potrzeba, to może wybierać ze sporej ilości układów. Karty mają być tylko w pozycjach prostych czy uwzględnić odwrócenie? Relacje romantyczne to może zapytać w ten sposób np. jak się ogólnie będą układać Twoje sprawy uczuciowe do końca listopada, ew. jeśli masz kogoś na oku to można konkretnie zapytać o niego. Pod koniec tygodnia będę mieć więcej czasu i wtedy zasiądę z Diviną więc możesz się jeszcze namyślać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crowcrow Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 W dniu 21.10.2019 o 22:31, Ismer napisał: Karty mają być tylko w pozycjach prostych czy uwzględnić odwrócenie? Uwzględniając odwrócenie jeśli coś jeszcze wymyślę do końca tygodnia to dopiszę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 30, 2019 Author Administrator Share Posted October 30, 2019 W dniu 25.10.2019 o 22:31, sea_creature napisał: Czy mogłabym prosić o układ runiczny Dziewięć Światów? Jasne, proszę tylko byś określiła czy to ma być na pytania standardowe czy chcesz tak jak Faza, by wylosować 9 run na Twoją własną koncepcję? W tym tygodniu będzie losowanie, bo jest aż 3 dni wolnego od kieratu Cytat W dniu 17.10.2019 o 12:20, Faza napisał: jeśli można to ja poproszę o 9 światów, rozumiem, że to jest przesłanie albo wskazówka na czas jakiś dłuższy, a nie na tydzień czy miesiąc? Tak, to jest takie trochę "poznaj siebie" a nie wróżba last minute Czas jednak jest tu płynny, wiadomo, że się zmieniamy, tylko każdy w swoim tempie, więc standardowo jest to na rok (np. można sobie zrobić przegląd na nowy rok albo z dniem urodzin) lecz jeśli ktoś czuje, że się coś w nim zmienia prędzej albo właśnie teraz - to może przetrzepać swoją osobowość częściej. Można też i rzadziej, tutaj reguły naprawdę nie ma. Cytat W dniu 20.10.2019 o 15:24, Faza napisał: A czy mogę prosić o nie standardowe pytania? chodzi mi o archetyp - znaczenie w poszczególnych polach 9 run nieodwracalnych? nie ma ego układu tutaj ale przypuszczam, że znając się na runach wiesz o co mi chodzi @Faza: oczywiście, że mogę wylosować Ci same runy a ty je sobie podstawisz wg. swojego schematu 9 światów, lub - jeśli nie masz takiego, to daj znać a napiszę co do czego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faza Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 W dniu 30.10.2019 o 22:57, Ismer napisał: @Faza: oczywiście, że mogę wylosować Ci same runy a ty je sobie podstawisz wg. swojego schematu 9 światów, lub - jeśli nie masz takiego, to daj znać a napiszę co do czego. Widzę, że wstawiłaś ten schemat i ja poproszę o wylosowanie samych run, z tym że chciałabym byś rozpisała je na archetypie - co wypadło na Asgard, co na Hel itd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McPhee Posted February 21 Share Posted February 21 Zgłaszam się do testowania programu Poproszę o drzewo świata, na relację, która jest bardzo dynamiczna i jestem trochę zdezorientowana. Pytania standardowe są idealne dla rodzaju tej relacji i nie trzeba nic zmieniać. Biorę jakie są Nie wiem czy da się wszystko zweryfikować i w jakim czasie, ale co się wyjaśni to skomentuję. I drugie pytanie, tu już total test i całe do weryfki: czy w ciągu 2 miesięcy (tj. do końca kwietnia) spotkam się z przyjaciółką? Jeśli tak to gdzie: u niej czy u mnie (mieszkamy w różnych miastach). O karty klasyczne poproszę. Opcje pozostawiam do wyboru, mogą być odwrócone albo nie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted February 27 Ekspert Share Posted February 27 Witam, czy mogę prosić o wylosowanie kart Tarota na pytanie: jak będzie wyglądać moja sytuacja osobista w okresie do 3 miesięcy?( w domyśle chodzi o sprawy sercowe Jestem zodiakalnym Bykiem - podobno trzeba to podać Dziękuję 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted February 27 Author Administrator Share Posted February 27 Godzinę temu, Gringe napisał: Witam, czy mogę prosić o wylosowanie kart Tarota na pytanie: jak będzie wyglądać moja sytuacja osobista w okresie do 3 miesięcy?( w domyśle chodzi o sprawy sercowe Gringe, czy to mają być 3 karty czy jakiś konkretny układ? Jaki to nie wiem, bo tam są inne nazwy, chodzi mi o to, czy coś dobrać pod pytanie czy też ciągnąć jak dziewczyny - te 3 karty? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted February 27 Ekspert Share Posted February 27 2 minuty temu, Ismer napisał: Gringe, czy to mają być 3 karty czy jakiś konkretny układ? Jaki to nie wiem, bo tam są inne nazwy, chodzi mi o to, czy coś dobrać pod pytanie czy też ciągnąć jak dziewczyny - te 3 karty? @Ismer - jeśli jest tam coś co pasuje do mojego pytania to poproszę zawsze jakaś odmiana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emeryta Posted March 1 Share Posted March 1 To ja też wypróbuję maszynkę losującą Okazja jest, weryfka w tym miesiącu jeszcze. Niedługo mam sprawę w sądzie, będzie to pierwsza rozprawa, dlatego chcę zapytać jak się ona potoczy, tzn. nie pytam o wynik końcowy, czyli wyrok w sprawie, bo go jeszcze może nie być, a o to, czy sędzia będzie przychylna moim argumentom czy nie. Co dalej to będę dopytywać, bo nawet jak się skończy na tym jednym posiedzeniu, to można się odwołać i na razie chodzi mi tylko o tą pierwszą rozprawę. Poproszę o klasyki. Chyba 3 karty wystarczą, pytanie jest proste, ale jak coś jest innego w repertuarze, to wybór zostawiam stronie losującej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fryga Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Ja proszę o karty na matrymonialne zamiary Pana. Pytanie mam proste: czy w tym roku weźmiemy ślub, a jeśli tak to kiedy: w pierwszym czy w drugim półroczu. Karty klasyczne. I jeśli można to jakiś układ partnerski na naszą relację i uczucia, bo już sama nie wiem, co o tym mam sądzić. Karty mogą być klasyczne albo tarot. PS. jednak poproszę o klasyczne na relację Edited March 4 by Fryga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted March 7 Author Administrator Share Posted March 7 W dniu 4.03.2023 o 17:14, Fryga napisał: I jeśli można to jakiś układ partnerski na naszą relację i uczucia, bo już sama nie wiem, co o tym mam sądzić. Karty mogą być klasyczne albo tarot. Wolisz układ tylko na niego, tzn. tylko na jego myśli, plany i uczucia, czy partnerski - to samo na was oboje + aktualna sytuacja w związku? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fryga Posted March 7 Share Posted March 7 6 godzin temu, Ismer napisał: Wolisz układ tylko na niego, tzn. tylko na jego myśli, plany i uczucia, czy partnerski - to samo na was oboje + aktualna sytuacja w związku? Partnerski poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia Posted March 9 Share Posted March 9 Ja poproszę o runy na relację z koleżanką. Nie pokłóciłyśmy się, ale coś jest nie tak, nie wiem czy nie chce dalej utrzymywać znajomości i nie umie o tym wprost powiedzieć, czy ma jakiś problem albo może się zakochała i nie ma czasu dla mnie. Może dobra na to będzie Chusta Eddy? Jak nie to proszę, wybierz coś sama 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts