Administrator Ismer Posted December 18, 2018 Administrator Share Posted December 18, 2018 W jakiej atmosferze spędzę swoje najbliższe wakacje ? Weryfikacja luty - marzec i wybieram karty tarot. Sygnifikator: Rycerz mieczy 1. możliwości urlopowe: 3 buław 2. przygotowania: 4 buław 3. przebieg podróży: 6 kielichów 4. warunki pobytu: 10 buław 5. atrakcyjność miejsca: 9 mieczy 6. zawarte znajomości: 10 mieczy 7. rozrywki: 7 mieczy 8. utrudnienia: Papież 9. odpoczynek: Koło Fortuny (dociągnięta Sprawiedliwość) 10. podróż powrotna: 3 monet 11. kontynuacja zawartych znajomości: 4 monet ThePhoenix gratuluję odwagi Ten układ najpierw testowałam na trójce buław jako sygnifikatorze (jednak się dało) i wyszło coś tak nieprawdopodobnego, że zwątpiłam w algorytmy programu - prawie same buławy, myślałam, że to może być związane z buławą jako sygnifikatorem. Ale go zapisałam, na wszelki wypadek i też zamieszczam, bo w końcu to test i kto wie jak wyjdzie - może jednak pierwszy rozkład, mimo że to była próba techniczna, okaże się tym bardziej zbliżonym do zdarzeń? oto on: S trójka buław 1. możliwości urlopowe: 8 monet 2. przygotowania: 8 buław 3. przebieg podróży: 9 buław 4. warunki pobytu: 10 buław 5. atrakcyjność miejsca: Giermek buław 6. zawarte znajomości: Rycerz buław 7. rozrywki: Królowa buław 8. utrudnienia: Król buław 9. odpoczynek: As kielichów 10. podróż powrotna: Królowa kielichów 11. kontynuacja zawartych znajomości: 5 buław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrófka Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 ThePhoenix rusz z interpretem bo nie możemy się dołączyć. Nie wiem jak inni, ale ja bym spróbowała coś wykukać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts