Administrator Ismer Posted December 22, 2018 Administrator Share Posted December 22, 2018 Osobogo, karty dla Ciebie na Święta to: Walet karo - 7 pik - Dama kier a na Sylwestra: Słońce - odwr. 9 buław - odwr. Gwiazda 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osobogo Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 O matko kochana! na święta te karty to jeszcze ujdą, ale sylwek jak nic zepsuty! I ja też w kartach chojrak nie jestem i jeszcze pokombinuję co do znaczenia, ale orientuję się, że te tarotowe nie za specjalne na imprę są. A jak mam je odczytywać, w kolejności, np. czego się spodziewam, co naprawdę będzie i moje wrażenie po imprezie czy czytać jako całość bez rozbijania na czynniki? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted December 23, 2018 Author Administrator Share Posted December 23, 2018 12 godzin temu, Osobogo napisał: O matko kochana! na święta te karty to jeszcze ujdą, ale sylwek jak nic zepsuty! I ja też w kartach chojrak nie jestem i jeszcze pokombinuję co do znaczenia, ale orientuję się, że te tarotowe nie za specjalne na imprę są. Nie łam się, to jest test a nie professional Karty na sylwka wypadły nieszczególne, lecz nie znaczy, że tragedia,po prostu możesz zmienić plany na ten wieczór i to Cię może zdenerwować, a odwr. Gwiazda na końcu może mówić o rozczarowaniu imprą, towarzystwem bądź sytuacją; także możesz odczuć że nie bawiłaś się tak jak dobrze jak myślałaś że będziesz. 12 godzin temu, Osobogo napisał: A jak mam je odczytywać, w kolejności, np. czego się spodziewam, co naprawdę będzie i moje wrażenie po imprezie czy czytać jako całość bez rozbijania na czynniki? Czytaj jak uważasz, program losuje 3 karty, ale nie ma tam przepisu na sposób ich czytania. Trójki każdy czyta jak uważa, co innego układy z gotowymi zdefiniowanymi pytaniami, chociaż i te pytania można dostosować pod swoje potrzeby. A poza tym trójki można czytać osobno a na koniec zsyntetyzować całość, będziesz mieć wash&go 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osobogo Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 To tak: na Święta Walet karo - 7 pik - Dama kier może wpadnie ktoś, kogo się nie spodziewam z jakimiś wieściami (Walet karo), które wzbudzą moje emocje, ale Dama kier to domowa atmosfera, więc końcowo spędzę te święta w pogodnym nastroju, wśród bliskich. Takie zresztą mam plany, nie wyjeżdżam nigdzie w tym roku. Ew. może nie wpadnie ten Walet ale coś ktoś mi powie, czegoś się dowiem, co mnie poruszy. na Sylwestra: Słońce - odwr. 9 buław - odwr. Gwiazda Słońce mówi, że powinna być rozrywka, dobra zabawa, ale ktoś ją w jakimś momencie może popsuć albo ja będę zmuszona zrezygnować z planów, odwr. Gwiazda to pewnie ogólne odczucie rozczarowania tą imprą, może jednak z powodu zakłócenia czymś zabawy, bo obie karty odwrócone również to mają w repertuarze 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Ejbert Posted December 25, 2018 Moderator Share Posted December 25, 2018 W dniu 22.12.2018 o 22:43, Ismer napisał: Osobogo, karty dla Ciebie na Święta to: Walet karo - 7 pik - Dama kier a na Sylwestra: Słońce - odwr. 9 buław - odwr. Gwiazda Świąteczne karty wypadły jakoś lepiej. Ja także skłaniałbym się ku temu, że święta spędzisz miło, prawie bezstresowo, 7 pik chwilowo Cię może zasmucić, ale spłynie Sylwek: ogólnie to rozczarowanie tym wieczorem, może właśnie dlatego, że Twoje słoneczne plany nie zrealizują się i spędzisz ten wieczór inaczej niż zamierzałaś. 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrófka Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 I ja myślę że sylwester nie bardzo ci wyjdzie, w każdym razie niezgodnie z zamierzeniami (planami, wyobrażeniami), tyle, że możesz być bardziej niezadowolona niż zwykle w takich sytuacjach, bo dwa WA podkreślają znaczenie sprawy. A święta - miło będzie, chwilowa chmurka i po deszczu 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osobogo Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Miałam dać weryfkę jutro, po sylwku. Ale siedzę w domu - moje plany diabli wzięli. Nie wiem co powiedzieć, po prostu nie wierzę we wróżby online, żadne komputery, no ale wzięłam udział z ciekawości i na ochotnika do testu i nawet trochę się przejęłam tym co wyszło. Ale potem przeszło. Do dzisiaj, bo święta sobie odpuściłam, chociaż wyszło jak karty pokazały. Było spokojnie i domowo i tylko w wigilię zepsuto mi humor sytuacją w pracy, ale jak powiedział fajnie Ejbert - spłynęło. A teraz siedzę w chacie. Domówka miała być, ale w sobotę coś zaczęło się dziać z ręką, nie będę się rozpisywać, powiem tylko, że bardzo boli i goowno mogę zrobić. No to trzeba było skorygować plany, umówiliśmy się ze znajomymi, tak że przed północką wpadniemy na szampana. Dwie godziny przed północą dostałam wylewu w oku. nie dość, że nieco boli to jeszcze wyglądam jak skacowany królik. Nigdzie nie idę. I nie jest mi wesoło. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osobogo Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Zastanawiam się która karta mogła o tym mówić, bo bezpośrednio nie ma odniesień do zdrowia? ale może to ogólnie - bo zawalenie planów to ta 9 buław. Tyle jest opisów i w sumie najbardziej jestem przekonana do Suligi i Słowikowskiej, u tego pierwszego to nawet jest że odwrócona 9 buław to choroba, osłabienie. To by się w tym zgadzało. Już mi przeszła złość, i będzie okazja do ZL bo na pewno się nie pokażę z taką gałą wśród ludzi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Eufemia Posted January 1, 2019 Ekspert Share Posted January 1, 2019 Godzinę temu, Osobogo napisał: Zastanawiam się która karta mogła o tym mówić, bo bezpośrednio nie ma odniesień do zdrowia? nie musi być bezpośrednio odniesień do zdrowia, znaczy na coś konkretnie. Masz informację "choroba" przy 9 i to tu znalazło ujście, ale równie dobrze mogła to być tylko informacja "zawalenie planów", coś co nie dojdzie do skutku. Nie wiem jak bym to czytała, znaczy, że nie od razu razem w sensie: " plany nie dojdą do skutku z powodu choroby" bo to już doprecyzowanie, ale wszystko to jednak jest w zakresie obowiązków dziewiątki 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts