Jump to content

Oko

italiana

Recommended Posts

W snie widzialam jedno z moich oczu tak jakby zostalo odlaczone od reszty ciala. Najpierw pojawilo sie samoistnie  male naciecie na bialku oka po lewj stronie zrenicy, ktore zaczelo sie powiekszac, az zaczela robic sie dziura. Wpadlam w panike i chcialam isc do okulisty. Wtedy moja rana na oku powoli zaczela znikac - dziura zmniejszala sie. Przed obudzeniem sie oko wygladalo normalnie. 

Piewsze co mi przyszlo do glowy to moje bledne ocenienie jakiejs sytuacji, ale nie jestem pewna czy to bylaby dobra interpretacja.

Z gory dziekuje za pomoc.

• 2 weeks later...
Guest SooYoung

To informacja że jeszcze nie czas, jeszcze według Ciebie nie czujesz się gotowa zobaczyć/widzieć pewne sprawy. To może dotyczyć różnych spraw - zawodowych, rodzinnych czy relacji uczuciowych. Lewa strona ta której nie kontrolujemy - jeśli jesteś praworęczną osobą to działasz prawą ręką lewa jest w spoczynku, więc we śnie lewa to ta nie uruchomiona storna nad którą nie panujemy, też wskazuje na impulsy niezależne od nas, często przychodzące z zewnątrz. Może ktoś chce Ci otworzyć na coś oczy , a trafia na Twoją blokadę. Tutaj lęk o zranienie emocjonalne jest na tyle silny że blokuje poznanie. 

Edited by SooYoung

Dziekuje ci za interpretacje. Staram sie ja przyporzadkowac do jakiejs sytuacji z mojego zycia, ale chyba rzeczywiscie jest cos czegos nie widze.

Dzieki tobie mam wskazowke i bede starala sie byc uwazniejsza:)