zakretka23 Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Dzisiaj zasuwałem po autostradzie nowym porsche zachwycając sie lekkością prowadzenia, pięknym dźwiękiem silnika oraz niesamowita prędkością z jaka wyprzedzałam inne auta. Następnie podjechałam po znajomego któremu dałam sie przejechać, ale chłopak troche przymulal ...wiec zachecalam do odciśnięcia gazu by usłyszeć piekna prace silnika. Na razie kojarzy mi sie bardziej z praca chciałabym przyspieszyć, a tutaj zamulają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentine Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Witaj zakretka23, Dzisiaj zasuwałem po autostracdzie nowym porsche... - Leżąc na wznak. ...zachwycając sie lekkością prowadzenia, pięknym dźwiękiem silnika oraz niesamowita prędkością... Sportowy, bardzo mocny, wibrator, który nigdy Cię nie zawiedzie. Następnie podjechałam po znajomego któremu dałam sie przejechać... To Ty jesteś tym porsche. ... ale chłopak troche przymulal... Niedzielny kierowca. ...wiec zachecalam do odciśnięcia gazu by usłyszeć piekna prace silnika. Przy końcu mety, zawsze ładnie brzmi wydech silnika. Na razie kojarzy mi sie bardziej z praca chciałabym przyspieszyć, a tutaj zamulają . Praca to tor wyścigowy, ale w innym klimacie : ) Interpretacja pół żartem pół serio ;) Pozdrawiam serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted December 30, 2018 Author Share Posted December 30, 2018 (edited) Nie wiem jakich wibratorów używasz, ale moje marki lula maja silniczki hybrydowe, a porsche wolnossący silnik widlasty w układzie V10. Taka tam delikatna różnica. Edited December 30, 2018 by zakretka23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiana Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Valentine, to nie moj watek i nie moja sprawa, ale jednak sie wtrace. Twoj post jest bezszczelny. Jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to nie komentuj cudzych postow. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 W dniu 28.12.2018 o 11:04, zakretka23 napisał: Dzisiaj zasuwałem po autostradzie nowym porsche zachwycając sie lekkością prowadzenia, pięknym dźwiękiem silnika oraz niesamowita prędkością z jaka wyprzedzałam inne auta. Następnie podjechałam po znajomego któremu dałam sie przejechać, ale chłopak troche przymulal ...wiec zachecalam do odciśnięcia gazu by usłyszeć piekna prace silnika. Na razie kojarzy mi sie bardziej z praca chciałabym przyspieszyć, a tutaj zamulają Jazda samochodem we śnie często wskazuje na rozwój Twojej świadomości, a także szybkie i lepsze dostosowanie się do otaczającego Cię świata. Także to słyszysz już "piękną pracę silnika mówi o zwracaniu uwagi na niuanse które dla innych są jeszcze nieosiągalne. Dobry sen. To że znajomy przymulał pokazuj że nie łapie jeszcze wszystkiego tak szybko jak Ty i że w temacie rozwoju "osobistego" jesteście na różnych poziomach. To że Ci się przyśnił to info że jego osoba może mieć znaczenie w Twoim życiu a także to że Ty możesz mu pomóc w jego sprawach - jakich to zależy od stopnia waszej relacji i to na czym się opiera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nice Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Mi prowadzenie samochodu zwykle pokazuje to, że ja panuje nad swoim życiem, wszystko w moich rękach Powiedziałabym, że świetnie się z tym radzisz Rodzaj samochodu - to twoja samoocena. A znajomego uczysz pewności siebie i zarządzaniu własnym życiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts