Jump to content

Krowa dojenie schodzić po linie przesłania

slicznotka

Recommended Posts

Witam serdecznie. Bardzo proszę o interpretację snów, które wzbudzają we mnie mieszane emocje. 

Pierwszy sen był o dwóch krowach, stały w stajni, jedna chuda i biedna w kącie a druga tłusta, dorodna pośrodku obory. Ta tłusta krowa prosiła mnie o wydojenie i przez cały sen rozmawiałam z nią telepatycznie. Była dla mnie bardzo miła i wyrozumiała oraz instruowała mnie jak mam ją doic. Na koniec snu dostałam karteczkę. Gdy ją otworzyłam było na niej napisane :"nawet nie zdajesz sobie sprawy jak szybko się wzbogacisz".

W drugim śnie schodziłam po linie z wysokiego bloku. Dokładnie to będąc na górze bardzo się bałam i nie chciałam zejść ale przyszedł mężczyzna i trzymając mnie mocno w ramionach spuszczał nas po linie. Bardzo się bałam ale mimo to czułam spokój i powiedziałam temu mężczyźnie że mu ufam bezgranicznie. W Realu to mężczyzna, który znam tylko wirtualnie. Z góry dziękuję za odpowiedź 

Guest Weronika_

Twój sen o krowach ma wydźwięk symboliczny. Warto zauważyć, że krowa np w Indiach jest zwierzęciem świętym i przedmiotem kultu. 
Myślę, że w tym śnie zostałaś postawiona przed wyborem pomiędzy obfitością (dojna krowa), a głodem. Sen jest na pewno bardzo pozytywny i może oznaczać, że otrzymasz dużo dobrego od życia :)

Odnośnie drugiego snu to wyraźnie wskazuje on na Twoją potrzebę wsparcia i opieki.
Coś w Twoim, życiu sprawia, że czujesz wewnętrzną blokadę lub strach i potrzebujesz silnego wsparcia. 
Jest też możliwość, że czujesz się już gotowa na przejście do kolejnego etapu znajomości i spotkać się z nim.