pitek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam. Dzisiaj śnił mi się zepsuty zegarek na rękę. Nie wiem czemu ale wyjątkowo zapadł mi w pamięć (dlatego też postanowiłem pierwszy raz tu napisać Tzn szybka i okrąg metalowy były całe, wskazówki były całe ale brakowało całego mechanizmu zegarka i wewnętrznej tarczki. Wskazówki były zawieszone jakby w pustce na małym okręgu w centrum pustego zegarka. Coś tam zacząłem z nim robić i jakby zaczynał działać tzn wskazówki zaczęły się poruszać. Mam pewną własną teorię, ale jednak chciałbym zasięgnąć rady u was. Co to może oznaczać?
Guest alathea Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 w jakiejs dziedzinie twojego zycia czas sie zatrzymal... moze to tez oznaczac brak postepu, stagnacje to, ze cos przy zegarku majstrujesz mowi, ze moze wreszcie ruszysz z miejsca
pitek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Moja interpretacja była podobna, tyle, że dotyczyła całego mojego życia i wszystkich spraw dookoła, które muszę uporządkować, aby wreszcie coś się ruszyło Dziękuję i pozdrawiam
Recommended Posts