Skocz do zawartości

walentynki panny m

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z zupełnej ciekawości jak spędzę w tym roku walentynki. Wiele się nie spodziewam ze względu na swój singielski stan.

królowa buław, 4 mieczy, król mieczy, 5 buław dołożone 10 monet

może wypadnie mi jakaś wizyta lekarska albo będę się źle czuła  i zostanę w domu xD rewelacja :D

Edytowane przez panna.marta
błąd
  • Moderator
Napisano

Będziesz chciała być porządana w Q bulaw Ale spedzisz je samotnie 4 mieczy bo mężczyzna nie będą zainteresowani K mieczy (odcinajacy) pomimo starań 5 bulaw będzie to dla Ciebie trudne 10 bulaw 

• Dziękuję 1
Napisano

Dziękuję w zupełności się zgadzam jest to bardzo prawdopodobne :D

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Impreza organizowana przez Króla mieczy i poznanie nowych osób albo gorąca atmosfera.

Może to pokazuje pójście na film - ostatnio na walentynki robią tutaj jakieś specjalne seanse, Nawet jak wypadnie wizyta lekarska to będzie miło, a może nawet zaiskrzyć - buławy i wyjdziesz zadowolona.

Na siedzenie w domu mi nie pasuje, zwłaszcza 10 den, raczej na wydatki, upiększanie otoczenia, albo jakiś zakup dla siebie, poprawę samopoczucia, to też karta zadowolenia i bezpieczeństwa. 

Ja ogólnie nie obchodzę Walentynek, za to np. w Korei Płd. nie ma Walentynek w takim wydaniu jak w Polsce czy w USA, a nazywa się to Dzień czekolady - dziewczyny kupują chłopakom, lub partnerom czekoladki, albo zapraszają ich do kawiarni na ciastka, Nie chodzi się do kina na tzw. Greya, nie ma walentynkowych ozdób i tej atmosfery, tam to się nie przyjęło.

Dziewczyny wybierają :) a mężczyźni zastanawiają się co dostaną i czy gdzieś wyjdą :D 

Możne jak do lutego pojawi się ktoś ciekawy - jednak w Królu mieczy widzę jakiegoś pana, to zadziałać i zagadać :)

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Dziękuję i właśnie dlatego wrzuciam karty, bo ciekawe nie takie oczywiste. Słitaśne czy bardzo złe tym bardziej, że za niecaly miesiąc będzie weryfka :D

Gość Anastazja979
Napisano

Będziesz chciała zostać w domu i zrobić sobie babski wieczór - maseczka, paznokcie, itp.  Jednak po krótkiej wymianie zdań komuś uda się wyciągnąć Cię na imprezę  :)

Napisano

W łóżku :P znaczy początkowo tak byś chciała, potem Ci coś pokrzyżuje plany, może to być ktoś z rodziny ( 10 Monet). Albo właśnie wizyta u lekarza, też karty dobre na to, gdzie Król Mieczy to lekarz, 10 Monet gabinet, czy klinika.

Napisano

Zapomniałam, że mam bilet na koncert, który będzie tego dnia xD

Napisano

Oj, nie chce zasmucic, ale coś mi też to trochę się z chorobą kojarzy: Królowa Bulaw + 5 bulaw - gorączka

4 mieczy - łóżko i odpoczynek

Król Mieczy - może lekarz, rzeczywiście, a może jakaś osoba z rodziny, która cię odwiedzi. No i 10 monet można właśnie odczytać jako dom. 

Mimo wszystko życzę Ci duzo zdrowia i dobrego spędzenia tych Walentynek :)

Napisano

no zobaczymy, bo mam bilety na koncert a 5 buław często pokazuje koncerty a 4 mieczy to może być po prostu odpoczynek.

A ja o tym kompletnie zapomniałam.

Dziękuję.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja. 

Po pierwsze rzeczywiście jestem chora, więc w domu :( bilety na koncert oddałam:( a poza tym miałam sprzeczke z moją bardzo dobrą kumpela i oma się w dodatku na mnie obraziła. Być może i ta 5 bulaw o tym mówi:( walentego brak.

Dziękuję wszystkim:)