meganos027 Napisano 19 Stycznia 2019 Napisano 19 Stycznia 2019 jestem zainteresowana panem x, poprosilam kogos zeby dal mu moj numer, i teraz zastanawiam sie czy on sie odezwie do mnie? kaplanka, diabel, 6 kielichow kaplanka to ja.. nie mialam odwagi sama do niego podejsc, 6 kielichow to mozliwe ze bedzie kontakt, chociaz ten diabel mnie zastanawia czy cos z tego w ogole wyjdzie Cytuj
Gość User_ Napisano 19 Stycznia 2019 Napisano 19 Stycznia 2019 Hmmm.... Może Pan myśli o seksie, ale raczej się skontaktuje, tylko pytanie z jakimi intencjami. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Stycznia 2019 Napisano 20 Stycznia 2019 No jak jest diabełek to nie ma siły myślę, że mysli nawet o seksie. 1 Cytuj
meganos027 Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Napisano 20 Stycznia 2019 dzieki dziewczyny, odezwal sie a ten diabel to pokazuje, ze spodobalam mu sie bo juz mi to powiedzial:) 1 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 21 Stycznia 2019 Napisano 21 Stycznia 2019 Diabeł na początku znajomosci to dobra karta - zwyczjanie silna chemia seksualna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi