czamp Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, chciałbym abyście zinterpretowali nie mój sen tylko mojej matki. Dziś rano wbiegła do mnie i mówiła, że ma straszny sen. Sen mniej więcej wyglądał tak: Ojciec jest taksówkarzem więc wrócił w nocy z pracy, ona jeszcze nie spała, położył się na łóżko i zaczął umierać, matka podświadomie wiedziała, że to zawał. Pytała się Ojca co mu jest itp. a on nagle zrobił się zimny. Przyjechała karetka i go zabrała, matka pojechała z nim, i zapomniała portfela i dokumentów i się tym martwiła. Czy ktoś może powiedzieć mniej więcej co to oznacza ? Czy mojemu ojcu coś grozi? Edytowane 7 Czerwca 2009 przez czamp
kikizmora Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Trudno powiedzieć, co sen może oznaczać, może rzeczywiście ostrzegać skoro tak przestraszyl twoja mame. Opisujesz sen mamy, piszesz tylko to co zostalo ci opowiedziena i przetworzone przez ciebie, niestety trudno tak interpretowac sen, gdyz licza sie najbardziej niestotne szczegoły snow, jak rowniez nastroj i sytuacja sniacego. jesli twoja mama, miala ostatnio jakies przykre mysli, moze przerazila sie samotnosci i bezradnosci, stad taki sen
Gość alathea Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 moze zostanie okradziony w pracy? mozliwe, ze wydarzy sie cos, czym sie twoj tata mocno zmartwi
Rekomendowane odpowiedzi