czamp Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 (edited) Witam, chciałbym abyście zinterpretowali nie mój sen tylko mojej matki. Dziś rano wbiegła do mnie i mówiła, że ma straszny sen. Sen mniej więcej wyglądał tak: Ojciec jest taksówkarzem więc wrócił w nocy z pracy, ona jeszcze nie spała, położył się na łóżko i zaczął umierać, matka podświadomie wiedziała, że to zawał. Pytała się Ojca co mu jest itp. a on nagle zrobił się zimny. Przyjechała karetka i go zabrała, matka pojechała z nim, i zapomniała portfela i dokumentów i się tym martwiła. Czy ktoś może powiedzieć mniej więcej co to oznacza ? Czy mojemu ojcu coś grozi? Edited June 7, 2009 by czamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Trudno powiedzieć, co sen może oznaczać, może rzeczywiście ostrzegać skoro tak przestraszyl twoja mame. Opisujesz sen mamy, piszesz tylko to co zostalo ci opowiedziena i przetworzone przez ciebie, niestety trudno tak interpretowac sen, gdyz licza sie najbardziej niestotne szczegoły snow, jak rowniez nastroj i sytuacja sniacego. jesli twoja mama, miala ostatnio jakies przykre mysli, moze przerazila sie samotnosci i bezradnosci, stad taki sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 moze zostanie okradziony w pracy? mozliwe, ze wydarzy sie cos, czym sie twoj tata mocno zmartwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
czamp Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 dziękuje bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts