Guest Lianna Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Wczoraj rozmawiałyśmy z Willow, gdzie chciałybyśmy mieć planety osobiste, w jakich znakach. Taki temat na luzie. Ja bym chciała Księżyc w Byku, żeby mieć więcej optymizmu, Słońce w Strzelcu- optymizm, otwartość, Wenus w Wadze- uroda, wdzięk i powab. Ascendent - uhmmmm, może we Wodniku, taki otwarty też znak i ma swoje zainteresowania. Ech, pomarzyć zawsze można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nice Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 (edited) Słoneczko w Bliźniętach - społecznie giętkie, przyjemne, kontaktowe, aktywne Z dystansem do przesadnych emocji, w decyzjach kieruje się rozsądkiem Księżyc w Wadze - dobra kontaktówosc, piękno i elegancja w zachowaniu, emocje piękne, ale nie zbyt głębokie, takt, Sprawiedliwość, taka szlachetność nawet Lub w Strzelcu - szybkości, poczucie humoru, dobre serce, szerokie horyzonty, filozoficzność, intuicyjność, z tym aktywność, dobre humory Merkury w Wodniku (wiem, że to nie możliwe :P Ale marzenia...), genialność, olśnienia, kreatywność, niestandardowe, rewolucyjne myślenie - szybki syntez informacji ASC w Byku - bo stanowczość i powagą też muszą być do tego piękny wygląd, dobry gust, zdolności twórcze, wiesz, czego chcesz od tego życia. Wenus w Rybach - wzniosła, poetycka postawa w miłości i sztuce, dobre serce, talenty co do sztuki, kreatywność, możliwość doświadczyć stanów transowych, łączenia z nieświadomością zbiorowa - łączenie z fabułami Mitycznymi, natchnienie. Mars w Pannie - pracowity, uważny do szczegółów, spokojny, praktyczny, można na niego liczyć Jakoś tak Edited January 27, 2019 by Nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crowcrow Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Chętnie przygarnęłabym coś stabilnego i zdecydowanego w swoim kółku, coś ziemskiego mi się widzi. Byka albo koziorożca, gdzieś bym wcisnęła a raczej do nich bym coś wcisnęła może marsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 hahahahah a ja mam tego merkurego w wodniku to oznacza ze jestem genialna? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 ooo taaak Merkury albo Saturn w wodniku, Słońce w strzelcu albo w Rybach- bo z Merkurym w wodniku to daje osobę bystrą ale też subtelną, dyplomatyczną, Księżyc w baranie :P Wenus w Wadze, albo w Baranie też lubię haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Poprosilabym o jowisza w 5 domu..i o lwa w 10 domu..i Wenus w 6... Byka bym wzięła na asc, ale mój je bez umiaru, jak prosiak..to może tez lew? Nie da sie jakos przeciągnąć lwa od 10 domu do asc? Plutona i Saturna, gdzieś wyrzucić... Neptuna, żeby miec zdolności artystyczne I ogólnie to poproszę o jowisza, jowisza, jowisza No i ok, tego byka, bo jednak lubie jesc i spać 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Ja bym sobie odwrocila asc z zodiakiem. Czyli asc lew a slonce byk. Asc byk tlumi tego lwa. Wykopala bym wenus z 6 domu do 2. Daloby kase. Merkurego przenioslabym do blizniaka albo wodnika zeby mysl byla bardziej lotna. Marsa dalabym do znaku o sredniej sile. A ksiezyc przenisolabym ze strzelca do znaku wodnego co daloby mi wieksza uczuciowen i emocjonalnosc. no i wykoapalabym aspekty neptuna. Edited January 11, 2022 by Blackraven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 @Blackraven nieee... tuż mi się właśnie lew marzy... Byłabym dobrym lwem :p Wyleniałym kotem, ale dobrym Co do marsa...z jednej strony racja, fajnie by było go przenieść do raka czy do panny... z drugiej strony, ludzie mogliby wchodzić Ci na głowę... a może mars w byku? spoko, ale jak się wkurzy to jedzie jak szalony pieniądze? co to ? pożyczysz? oddam. Kiedyś. No weź....:D ksieżyć w strzelcu...jestem na fejsie na grupie astro, gdzie jadą po strzelcach jak ja po diecie...ponoć okropny aspekt...nie wiem, ja lubie strzelców <osoba z merkurym w byku> ukhm ukhm.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 @Arcanmi to sie marzy asc lew a nie ten zamulny byk. To jets fajna energia. Mars w tej pipie raku? Nigdy ale juz w strzelcu wodniku to by bylo fajneij. 6 godzin temu, Arcan napisał: ksieżyć w strzelcu...jestem na fejsie na grupie astro, gdzie jadą po strzelcach jak ja po diecie...ponoć okropny aspekt...nie wiem, ja lubie strzelców No jada ale skoro ja mam ksiezyc w strzelcu to jak moge nie lubic strzelca? Moja siostra ma marsa i ksiezyc w strzelcu to optymistyczna energia i do sportu talent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts