Skocz do zawartości

staż

bartek95

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzień dobry,

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z tarotem. W tym tygodniu ma się rozstrzygnąć czy będę miał staż czy nie. Postawiłem karty na pytanie, czy opłaca mi się przyjąć ofertę stażu

ROZKŁAD: Sytuacja, działanie wynik

wyszły mi takie trzy karty: giermek mieczy, rycerz mieczy, pustelnik

Moim zdaniem wyszło, że jestem osobą gotową do podjęcia tej pracy i zdeterminowaną, jednocześnie bardzo się waham i jestem trochę nieodpowiedzialny,  podjęcie jej może mnie kosztować samotnością (?) Proszę o pomoc w interpretacji.

Edytowane przez bartek95
  • Lubię to! 1
Napisano
35 minut temu, bartek95 napisał:

Dzień dobry,

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z tarotem. W tym tygodniu ma się rozstrzygnąć czy będę miał staż czy nie. Postawiłem karty na pytanie, czy opłaca mi się przyjąć ofertę stażu

ROZKŁAD: Sytuacja, działanie wynik

wyszły mi takie trzy karty: giermek mieczy, rycerz mieczy, pustelnik

Moim zdaniem wyszło, że jestem osobą gotową do podjęcia tej pracy i zdeterminowaną, jednocześnie bardzo się waham i jestem trochę nieodpowiedzialny,  podjęcie jej może mnie kosztować samotnością (?) Proszę o pomoc w interpretacji.

Zakładając że będziesz miał ofertę to myślę, że w Pustelniku na wyniku nie opłaca się jej przyjąć. 

Pytanie ma odpowiedzieć tylko CZY, a Pustelnik nie zapowiada atrakcji i jako Pustelnik... nie ma nic, jest sam, wycofuje się z aktywnego życia na zewnątrz (w świecie).

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólnie rzecz biorąc- trochę nie halo zadane pytanie.

No ale karty wg mnie pokazują, że sporo byś się nauczył - Giermek Mieczy, może też zachowania w sytuacjach konfliktowych- Rycerz Mieczy. Pustelnik może pokazywać, że czułbyś się tam wyobcowany i jakby nie na miejscu. Też uważam, że raczej nie opłaca się.

Napisano

Moim zdaniem tego miejsca na stażu możesz nie otrzymać. Pustelnik moim zdaniem wszystko przekreśla.