Gość User_ Napisano 30 Stycznia 2019 Napisano 30 Stycznia 2019 W piątek szukuje się na randkę. Nie mogłam powstrzymać się od postawienia kart : Jak przebiegnie randka Gwiazda+umiarkowanie+7 denarów Może będę swiecila, jak ta gwiazda, ale samo spotkanie będzie neutralne, a może nawet będzie się dla mnie dluzyc. Jak postępować w stosunku do Pana 4 pucharów + król kielichow+królowa bulaw+królowa denarów Nie okazywać zainteresowania, tak jakby dać do zrumienia, że mam wiele opcji, a on się musi postarać? Przy tym być energiczną, ponetna, ale twardo stapajaco po ziemi, stabilną. Jak rozwinie się znajomość w następnych 3 miesiącach : 9 denarów +9 mieczy +7 mieczy+2 pucharów Widać, że Pana nie ma jeszcze przy mnie. Mogę interpretować, że będę się bała wejść, bo boję się oszustwa i pustych słów, ale uczucie z dwóch stron będzie się rodzic. Ewentualnie Pan będzie uciekał przed miłością. Dziękuję za każdą interpretacje. Cytuj
Gość Nice Napisano 31 Stycznia 2019 Napisano 31 Stycznia 2019 Jak przybiegnie randka: spokojnie, bez pośpiechu, będzie dużo nadziei co do przyszłości, ale, jak by, gwałtownego przejścia do romansu od razu nie będzie. A może to nawet jego nastawienie co do ciebie - blyszczysz, jak Gwiazda, daleka i dla niego, zwykłego, nieosiągalna? Jak postępować do Pana: Zamknac się na jego propozycje, pokazać, że jesteś dojrzała, twardo stojąca na ziemi osoba. Nie rzucać się do niego w unieceniu, jak Królowa Bulaw Jak rozwinie się ta relacja? Będziesz zajdowala się w niezależnej i komfortowej dla siebie pozycji, ale również widać, że ciągle będziesz się bać, że on może być w relacjach z kimś jeszcze, że to chowa... W każdym razie życzę powodzenia i miłości Cytuj
Gość SooYoung Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 1. Będziesz ładnie wyglądać, zrobisz wrażenie. Ktoś będzie dużo mówił, nie wiem czy Cię dopuści do głosu, ale pojawią się wspólne plany i ogólnie Pan się zainteresuje, będzie planował ciąg dalszy. 2. Pozytywne nastawienie, radośnie. Masz 3 królowe czyli połączyć to co w tych 3 kartach. Niewiele mówić o swoich eks i o swoich poprzednich związkach, jeśli już to więcej pozytywów niż negatywów. Nie mówić o swoich koleżankach, przyjaciółkach, dają Panu odczuć że są one najważniejsze w Twoim życiu i działasz pod och dyktando. 3. Propozycja na luźny związek, jak też tylko seks. Pan będzie dalej szukał. sprawdzał inne Panie. Cytuj
panna.marta Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 1. Randka może Ci się dłużyć i być lekko dretwa lub niezreczna 2. Nie przejmuj inicjatywy daj mu się też wykazać. Niech pokaże swoje atuty. 3. Niestety nie widzę tu kontynuacji znajomości :( Mam nadzieję, że będzie mimo wszystko fajnie. Powodzenia. Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Lutego 2019 Napisano 2 Lutego 2019 1. Spokojnie, możesz mieć wrażenie, że się wlecze. 2. Nie okazywać za bardzo zainteresowania. 3. Początkowo możecie się spotykać, ale potem chyba się to urwie. Cytuj
Gość User_ Napisano 2 Lutego 2019 Napisano 2 Lutego 2019 Randka była sympatyczna. Dużo rozmawialiśmy, ale nie widzę tutaj większych emocji z mojej strony. Karta Umiarkowania dobrze pokazała, że niby milo, ale bez efektu wow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi