Iwka78 Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Pracuję, ale szukam. księżyc, wieża, 5 mieczy wydaje mi się luty-marzec jak myślicie? Cytuj
zakretka23 Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Jest opcja ze mozesz stracić obecna ? 1 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lutego 2019 Autor Napisano 1 Lutego 2019 Tak. Jak najbardziej jest. Nawet dziś czekam na wypowiedzenie. Cytuj
zakretka23 Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Wlasnie to karty pokazały, utratę pracy. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 No albo wersja mniej optymistyczna, że za 5 miesięcy- znak Raka ( Księżyc) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Lutego 2019 Moderator Napisano 1 Lutego 2019 ksieżyc to łudzisz sie, że jakos to będzie.... a nie bedzie bo wieża...... moze byc OUT, przy 5 mieczy moze byc cos na zasadzie łapania okazji w locie, byle co, byle było ale kiedy czasowo.... ciezko powiedziec... najlepiej na czas stawiac jedna kartę :P 2 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Widać zmiany i ta wieża może pokazać zwrot sytuacji lub posypanie się obecnych planów w tym też utratę obecnej. Koniec rozkładu smutek. Uważam, że nie prędko trzeba liczyć się z opcją pół roku. 1 Cytuj
Maxii Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 księżyc, wieża, 5 mieczy Karty nie napawają optymizmem... Zgadzam się z Zakretka23, że rozkład mógł pokazać utratę obecnej pracy albo rozwianie snutych dotąd planów. Nie widzę tutaj nowej pracy w najbliższym czasie, moim zdaniem żadna z kart, tego nie pokazuje. Ewentualnie zmiana stanowiska/zadań w obecnej pracy. 1 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Karty może niezbyt ładne ale równie dobrze mogły pokazać nastroj na daną chwilę. Ja to widzę , że w głębi chcesz odejścia nagle, jak najszybciej bo masz świadomość że zaraz może wszystko runąć 5 mieczy to tez stres sytuacją, moze jakies nieprzyjemnosci lub walka o swoje, wieża zmiana. Jestem za tym, że szybko zmienisz pracę . Cytuj
Gość User_ Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Na obecną chwilę karty pokazały, co nastąpi. Najpierw musi dojść do nieoczekiwanego zakończenia. Księżyc to również karta lęków. Koniec rozkładu na obecną chwilę możesz zostać z niczym. Dwie postacie odchodzą, firma wcale na tym zwolnieniu nie zyska. Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Lutego 2019 Autor Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) 8 godzin temu, mimiszka77 napisał: Dwie postacie odchodzą, firma wcale na tym zwolnieniu nie zyska. Prezes zatrudnił dyrektora i niby dał mu wolną rękę, tylko kiedy dyr chciał wprowadzić zmiany, to się okazało, że prezes na żadną zmianę się nie zgadza. A ja zapytana jak mi się pracuje, uczciwie odpowiedziałam, że jestem zadowolona pół na pół... a skoro dyr miał inne zdanie niż prezes i został zwolniony, no to pracodawcy będzie łatwiej nie przedłużać ze mną umowy niż później szukać powodu do zwolnienia. i faktycznie dwóch osób nie ma - dyr i jedna dziewczyna sama po miesiącu zrezygnowała. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Iwka78 Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Lutego 2019 Autor Napisano 12 Lutego 2019 *** WERYFIKACJA*** no niestety... znów jestem bezrobotna... karty świetnie to pokazały.... w poprzednim tygodniu byłam na zwolnieniu, bo dziecko grypę przywiozło z obozu i spodziewałam się wypowiedzenia jak przyjdę w poniedziałek. Wczoraj poniedziałek minął i nic się nie działo, za tu dziś bomba! Zostałam wezwana do kadr i poinformowana, że mam wybrać urlop do końca trwania umowy. Zapytałam, czy mam to rozumieć, że umowa nie zostanie przedłużona? na to kadrowa zdziwiona - a to nikt Ci nie powiedział?.... wypisałam wniosek i właśnie jestem w domciu.... Śmiać się, czy płakać... sama nie wiem... 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 Teraz wyjmij karty na to pytanie albo jak chcesz wyjmę dla Ciebie ... wysyłam duzo dobrej energii 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Lutego 2019 Autor Napisano 12 Lutego 2019 49 minut temu, zakretka23 napisał: Teraz wyjmij karty na to pytanie albo jak chcesz wyjmę dla Ciebie ... wysyłam duzo dobrej energii Jak możesz to wyciągnij, bo ja już jestem podłamana... Cytuj
panna.marta Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 No teraz lepiej wyciągnąc. Przykro mi bardzo:( mam nadzieję, że uda się jak najszybciej. 1 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 Przykro mi trztrzymam mocno kciuki by szybko się znalazła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi