Skocz do zawartości

Też ciąża

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że w ciągu najbliższych 6 miesięcy zajdę w ciążę?

Papież   Giermek Kielichów Giermek Mieczy

No widać leczenie, mam tabletki które mają uregulować hormony. Giermki co prawda to dzieci, ale karty stricte ciążowej nie ma.

Napisano

Powiedziałabym, ze masz duża szanse na bliźniacza ciąże. 

Gość Noa20
Napisano

Myślę, że będziesz miała duże szanse dzieki leczeniu ale w przeciągu pół roku raczej się nie uda. 

Powodzenia:) 

Gość User_
Napisano

Ja także uważam, że masz szansę na zajście w ciążę. Aż dwa paziki się pokazały, to dobrze wróży. 

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Tullia napisał:

Jak spełnią się moje oczekiwania, że w ciągu najbliższych 6 miesięcy zajdę w ciążę?

Papież   Giermek Kielichów Giermek Mieczy

Pazie mi wskazują na ciąże ;) I może nawet podwójną :D
A z Kaplanem tak jest - mi wskazuję na rodzinę tradycyjną, lub przyjęcie grona osób z podobnymi poglądami/zjednoczonymi jedną celą - czyli całkiem możliwe powiększenie rodzinki ;)

Jako figura ojcowska/nauczyciel/psycholog/ksiądz - może mąż zostanie tatą :D
Astrologiczne tradycyjnie się kojarzy z Bykiem/Jowiszem (Strzelcem) - czyli powiężenie (grona rodzinnego), lub wprost zapłodnienie :D
Może w maju ciąża lub po 5 miesiącach ;)

Powodzenia ;)

Edytowane przez Nice
Gość Lianna
Napisano

Dziękuję bardzo, dziewczyny :thanks::kier:

Willow, Ty to zawsze Kochana jesteś :*

Napisano

Papież to jest lekarz, 

dwa pazie wskazują na dwoje dzieci - dzieci z dwóch jaj.

Jeśli u Ciebie w rodzinie nie ma ciąż bliźniaczych, prawdopodobnie zdecydujesz się na stymulowanie jajeczek i więcej zostanie zapłodnionych.

• Maestro
Napisano

Na pewno możliwości będą, jest szansa na zaciążenie, może być nawet parka ;)

Napisano

Powinno się udać. Jak nie w ciągu tych 6 miesięcy to niedługo po i też mi się zdaje, że mogą być bliźniaki.

Powodzenia :* :serce:

Napisano

Ja to już pisałam, że papież to świetna karta.  Szczególnie na lekarza o leczenie. Szanse moim zdaniem są bardzo duże a przynajmniej ten lekarz zrobi wszystko, żeby Wam pomóc. Powodzenia!