Gość Lianna Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Jak spełnią się moje oczekiwania, że w ciągu najbliższych 6 miesięcy zajdę w ciążę? Papież Giermek Kielichów Giermek Mieczy No widać leczenie, mam tabletki które mają uregulować hormony. Giermki co prawda to dzieci, ale karty stricte ciążowej nie ma. Cytuj
zakretka23 Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Powiedziałabym, ze masz duża szanse na bliźniacza ciąże. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Myślę, że będziesz miała duże szanse dzieki leczeniu ale w przeciągu pół roku raczej się nie uda. Powodzenia:) Cytuj
Gość User_ Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Ja także uważam, że masz szansę na zajście w ciążę. Aż dwa paziki się pokazały, to dobrze wróży. Cytuj
Gość Nice Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Tullia napisał: Jak spełnią się moje oczekiwania, że w ciągu najbliższych 6 miesięcy zajdę w ciążę? Papież Giermek Kielichów Giermek Mieczy Pazie mi wskazują na ciąże I może nawet podwójną A z Kaplanem tak jest - mi wskazuję na rodzinę tradycyjną, lub przyjęcie grona osób z podobnymi poglądami/zjednoczonymi jedną celą - czyli całkiem możliwe powiększenie rodzinki Jako figura ojcowska/nauczyciel/psycholog/ksiądz - może mąż zostanie tatą Astrologiczne tradycyjnie się kojarzy z Bykiem/Jowiszem (Strzelcem) - czyli powiężenie (grona rodzinnego), lub wprost zapłodnienie Może w maju ciąża lub po 5 miesiącach Powodzenia Edytowane 3 Lutego 2019 przez Nice Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Dziękuję bardzo, dziewczyny Willow, Ty to zawsze Kochana jesteś :* Cytuj
Gość LA Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Papież to jest lekarz, dwa pazie wskazują na dwoje dzieci - dzieci z dwóch jaj. Jeśli u Ciebie w rodzinie nie ma ciąż bliźniaczych, prawdopodobnie zdecydujesz się na stymulowanie jajeczek i więcej zostanie zapłodnionych. Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Wygląda na to, że powinno się udać:) trzymam kciuki! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2019 Maestro Napisano 4 Lutego 2019 Na pewno możliwości będą, jest szansa na zaciążenie, może być nawet parka Cytuj
Mana Napisano 4 Lutego 2019 Napisano 4 Lutego 2019 Powinno się udać. Jak nie w ciągu tych 6 miesięcy to niedługo po i też mi się zdaje, że mogą być bliźniaki. Powodzenia :* Cytuj
panna.marta Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Ja to już pisałam, że papież to świetna karta. Szczególnie na lekarza o leczenie. Szanse moim zdaniem są bardzo duże a przynajmniej ten lekarz zrobi wszystko, żeby Wam pomóc. Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi