panna.marta Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 (edytowane) Dzisiaj byłam w urzędzie z prośbą o poradę. Jestem noga w tych sprawach. Wydaje mi się, że trafiłam na miłego i kompetentnego faceta. Pan miał mi doradzić co zrobić by być na czysto z opłatami i sprawami formalnymi. Pytanie do kart. Czy pan urzędnik dobrze mi dzisiaj doradzil i podjęłam słuszne kroki w sprawie? As kielichów, król kielichów, 4 buław Wydaje mi się, że tak pucharowy jest życzliwy no i raczej kompetentny ogólnie karty dobre. Jakie skutki na przyszłość będzie miała dla mnie rada Pana urzędnika moje działania? W sensie dobre czy złe? 9 pucharów, 9 monet, giermek monet dołożylam 6 mieczy Hmm nie wiem czy to moja radość z dobrze wypłaconych pieniędzy czy będę musiała jeszcze coś dopłacać? Będę wdzięczna za pomoc. Edytowane 6 Lutego 2019 przez panna.marta Błąd Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Uważam, że dobrze doradził, wszystkie karty pozytywne, wieńczy dobrze rokująca też 4 Buław, czyli sukces. Ja bym odczytała jako Twoją radość, no jest 9 Kielichów, tak na logikę, jakbyś miała dopłacać, to by nie wyszły te karty. 9 Monet też mówi o Twoim zadowoleniu Cytuj
patrycja3791 Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Zdaje mi się,że dobrze Ci doradził i Ty sama na przyszłość powinnaś być zadowolona z tego.Może te 6 mieczy zwiastuje pokonanie problemów. Cytuj
zakretka23 Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Bardzo dobrze doradził, w kazdym razie miał dobre intencje proponując dane rozwiazanie. Druga odpowiedz wskazuje na satysfakcję, jeszcze będziesz korzystać z doświadczenia tego Pana. 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 8 Lutego 2019 Napisano 8 Lutego 2019 Czy Pan urzędnik dobrze ci doradzil? Na moje bardzo dobrze, jest napewno nastawiony na pomoc i życzliwy, podejrzewam że praca z ludźmi i pomoc im ogólnie jest dla niego źródłem dobrych emocyj i zadowolenia, jak by wynikało z tych kart. Skutki tej rady: Napewno widać twoja satysfakcję i dobra pozycje finansowa, lub po prostu pewność i niezależność pozycji. Giermek monet i 6 mieczy mogą wskazywać, że może pojawić się jeszcze podobna sprawa w przyszłości, gdzie jego rada też okaze się przydana. W 6 mieczy w sumie też zostawiasz sprawę za sobą Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Lutego 2019 Napisano 10 Lutego 2019 Urzędnik dobrze Ci wytłumaczył i doradził, moim nie będziesz nic dopłacać, bo nie ma takiej karty. zastanawiam się, czy jakiegoś zwrotu nie będziesz miała w tym giermku monet. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 Pan starał się pomóc jak najlepiej i dobrze doradził. W kwestii pieniędzy wyjdziesz na czysto, uważam że masz dobre karty. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 12 Lutego 2019 Moderator Napisano 12 Lutego 2019 Pomyślne wróżba. Widać troskę urzędnika jego zaangażowanie i solidne podejście. A wyniku też masz karty które dają spełnienie 9 dziesiątki to i zadowolenie i realna korzyść materialną. 6 mieczy... zostawiasz stare problemy za sobą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi