Qwes Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 No to jakby układał się ten związek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Dom Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Daty urodzenia dokladne podaj, daty urodzenia ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwes Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 On - 4 Styczen 1992 rok Ona - 27 styczeń 1994 rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Dom Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Dla Ciebie ona jest dobra, ale Ty ja bedziesz denerwowal, czasami wystarczy, ze na Ciebie spojrzy i bedzie Cie miala dosc. Tobie doradzam na przyszlosc schowac dlugi palec despoty i byc mniej upartym, masz dar jasnowidzenia - pierwsza mysl z reguly jest prawdziwa (na lewej dloni powinien byc widoczny znak M) - korzystaj z tego, poza tym majac slabiutka psychike nie nadrabiaj jej agresja, i mniej chwiejnosci emocji, typu rano cacy a wieczorem spadajcie wszyscy, w zyciu jak "ciezko" nie bedziesz pracowal to sie niczego nie dorobisz. Ona ma dobre serce, bardzo zazdrosna/zaborcza, ciutke slabsza psychika, bardzo opiekuncza, uczciwa, wiecej szczescia niz rozumu, filozof, ktory lubi sobie pokrzyczec, tez ma "ciezko" pracowac aby do czegos dojsc, bardzo dobra intuicja - tez powinna prawdopodobnie miec ta literke na lewej dloni - niech nie wstydzi sie okazywac uczuc - one sa czyms normalnym i nie ma sie czego wstydzic. I zdecydowanie mniej zaborczosci i kombinatorstwa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerita Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Witam, ja poprosze horoskop dla wodnika i koziorozca. Ja 21.01.1974 ( dodam,ze ur sie z 20 na 21 stycznia) On 11.01.1977 Jestesmy ze sobą juz 5 lat i planujemy wspolne życie, slub itp. Jestem ciekawa jak to wyglada w horoskopie partnerskim. Kiedyś czytałam że te znaki wogóle do siebie nie pasują, jak to jest w rzeczywistości? Prosze o odpowiedz, dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloa Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Poproszę o horoskop dla ona wodnik, on ryby 18 02 1968, 21 03 1967r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoroskopDzienny.pl Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Niezwykłe połączenie duchowe. Oba są bardzo różne i mają niekiedy mają poczucie nieprzystosowania . Na pozór to całkiem zwykły i normalny związek, jednak Wodnik często prowadzi w nim ukrytą grę psychologiczną. Relacje bardzo niejasne i bardzo złożone. Związek bardzo namiętny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwiaja86 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 witam mogę prosić o horoskop:) ja17.02.1986 a on 18.01.1983. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 witam mogę prosić o horoskop:) ja17.02.1986 a on 18.01.1983. nikt na podstawie samych dat urodzenia nie postawi Ci horoskopu... w dodatku partnerskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwiaja86 Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 to na czym polegają te horoskopy wyżej??wodnik koziorożec+data urodzenia???to już nie rozumie o co chodzi z pytaniem o horoskop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts