gabi12 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 w śnie pewien chłopak zdradza moją największą tajemnicę.. z żalu i wstydu próbuję podciąć sobie żyły. byłabym wdzięczna za interpretację..
kikizmora Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 jesli ten chlopak zdradza tajemnicę, która faktycznie posiadasz, sen oznacza strach przed ujawniem jej i oznacza to, że bardzo sie martwisz ze ktos pozna prawde skoro popelaniasz samobojstwo.. jesli ta tajemnica tez jest fantazja, moze podswiadomosc kaze ci zwrocic uwage na tego chlopca i zastanowic sie czy mozna mu ufac, moze on zle ci zyczy..
lucha Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 na[isz prosze czy zdrada była w formie rozmowy czy ty to poprostu czujesz a tak wogole to nie mysl ze jest zle wszystko sie jakos ułozy gdy tylko bedziesz peniejsza siebie a nie innych wyjawienie swojemu chłopakowi tajemnicy ktorej sietak bardzo wstydzisz nie jest ogolnie takie straszne ale jesli ty nie lubisz sie dzielic z kims swoimi,no tak juz bywa szanuje ale nie warto z tego powodu podcinac sobie zył
Sephira Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przepraszam Cię lucha, ale czytam kolejną Twoją interpretację, i niewiele z niej rozumiem. Zdajesz sobie sprawę z istnienia przecinków? :>
lucha Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 tak tylko ze ja mam dysleksje i ogolnie wole mowic niz pisac a raczej powinnas brac pod uwac co zawiera tresc moich postow jesli tak to razi przepraszam ale nie mam kogo zapytac jak napisac jestem ogolnie sama w domu
gabi12 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 (edited) tak, tajemnica jest prawdziwa. Dotyczy traumatycznych przeżyć z dzieciństwa. A ten chłopak to mój "kolega" z podstawówki, już naprawdę dawno go nie widziałam. On mnie strasznie nie lubił wtedy.. Może to ma jakiś związek "coś" złego spotkało mnie gdy byłam dzieckiem, go też znałam w dzieciństwie. Jeśli chodzi o zdradę tajemnicy to on to po prostu mi powiedział, że wie i że wszystkim powie. I naprawdę powiedział.. ja płakałam i próbowałam się zabić. A co oznacza sama próba samobójcza?, bo ostatnio ciągle mi się śni.. Edited June 9, 2009 by gabi12
Recommended Posts