kujot2 Napisano 14 Lutego 2019 Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Z racji, że napisałem parę postów doszedłem do wniosku, że opisze czym się zajmuję egzoterycznie. Z racji niepełnosprawności nabytej z powodu wylewu krwi do mózgu, w 2004 roku doszedłem do wniosku, że spróbuje poprawić mój stan zdrowia za pomocą ezoteryki. Jako rodzaj działania wybrałem hermetyzm. Po 3 miesiącach ćwiczeń udało mi się nawiązać kontakt z "duchem", który powiedział że przekaże mi wiedzę jednak jego nauki będą przydatne jedynie dla mnie. Pomiędzy 2004-2009 ćwiczyłem manipulacje energią mojego ciała, co w teorii pogorszyło mój stan, ponieważ energie ciała są niezbędne do życia, a przekierowanie ich w innym celu powinny dawać odwrotny skutek. W 2010 opracowałem technikę wytwarzającej energii ascendent to poprawiło mój stan zdrowia jednak technika nie dość że wymaga możliwości przekazane przez "duchu" to jeszcze korzysta z energii ciała, która się nie regeneruje. Dlatego po pół roku porzuciłem praktykę. W 2011 stworzyłem strukturę, która miała mnie wzmocnić, jednak ona była bardzo słaba. W 2012 duch powiedział, że ta konstrukcja jaka stworzyła nie da mi korzyści za życia, dlatego powinienem" stworzył moją popisową strukturę". Dlatego "duch" skontaktował się z innym "duchem" by on poprosił "szefa ducha" o pozwolenie na stworzenie struktury. Po jakimś czasie dostałem zielone światło i zacząłem ją budować, która zakończyła się w 2014. Dzięki niej, mam stały dostęp do rosnącej ilości energii, dzięki nie tworzone są strukturę, który mają mi pomóc. W 2018 doszedłem do wniosku, że ograniczę użycie mocy, która pochodzi z mojego ciała. To pogorszyło mój stan zdrowia jednak efekt zmęczenia zanikł. Dzięki strukturą mogę tworzyć inne struktury, które pomagają mi w życiu. W głównej mierze dzielą się na 2 kategorie. Pierwsze generują energie, dzięki czemu odciążam ciało i poprawia to mój stan zdrowia. Drugie generują siłę woli, co pomaga w działaniach duchowych. Efekty moich działań są dość mizerne na ten moment. Niewielkie poprawienie stanu zdrowia kilku osób. Eksperyment w którym podgrzałem pudełko o 0,1°C. No i ubicie paru komarów choć zabijanie owadów w ten sposób powoduje u mnie dyskomfort. Wiem, że osoby działające w tak niestandardowy sposób nie są głównym celem forum, dlatego nie chcę tworzyć zamieszania. Edytowane 14 Lutego 2019 przez kujot2 Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 14 Lutego 2019 Ekspert Napisano 14 Lutego 2019 Cześć kujot2 Nie ma znaczenia czy ktoś działa w sposób standardowy czy niestandardowy. Nasze forum jest duże i nawet jeśli nie mamy konkretnej kategorii (bo np. jest niszowa) to zawsze można się wypowiedzieć na forum Hydepark albo Ezoteryka. Zapraszamy więc i rozgość się Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Lutego 2019 Napisano 24 Lutego 2019 Cześć :) Miłego pobytu na forum, na pewno znajdziesz tu coś dla siebie Cytuj
kujot22 Napisano 25 Lipca 2019 Napisano 25 Lipca 2019 Z racji tego, że maile z tego forum, nie przychodzą zmienił nik na kujot22 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi