Jump to content

kobieta, wiewiorka, kot i studnia

Recommended Posts

Posted

Witam. :dostal_na:

Ogolnie piszac snily mi sie wiewiorka i kot. :_kotek:Opowiem od poczatku:

sen sie zaczal od tego ze jakas babka (wiek okolo 30, brunetka, krecone wlosy) opowiadala mi ze nie mogla uratowac kota ktorego wylowila ze studni bo zle robila reanimacje :wow: od razu zobaczylam jak ja reanimuje male dziecko ktore bardziej przypominalo lalke bo bylo lekkie. uratowalam to dziecko bo wyplulo wode i ta czesc sie snu skonczyla. znalazlam sie w lazience bialek wylozonej plytkami gdzie tez byla studnia ale malutka. wlaz mial moze 50cm srednicy. w rece mialam kota. byl brazowy i dopiero teraz poczulam emocje ze nie moze mi ten kot wpasc do tej sudni i sie bardzo obawialam ale dopiero teraz bedzie najciekawsze. znalazlam sie na trawie i biegla do mnie wiewiorka wielkosci kota. ugryzla mnie a ja ja kopnelam i wpadla do studni w lazience....:zdziwko: wtedy ponownie znalazlam sie w lazience i chcialam ja uratowac bo czulam sie winna ale widac bylo tylko babelki a ja sie balam zareagowac zeby samemu nie wpasc. podeszla do mnie tamta kobieta i powiedziala ze juz po niej bo jest za ciezka i pojdzie na dno. w tym momencie uciekl mi z rak kot ktorego caly czas mialam na rekach. zawolalam go, przyszedl i w momencie kiedy lazienka zaczela sie zalewac od studni wyszlam z niej i sen sie skonczyl.

P.S. jesli by byl to prosty sen ze widze wiewiorke czy gryzie mnie kot albo wpadam do studni to bym sobie poradzila ale nie dam rady sama i prosze o pomoc:olaboga_na::_prosi: wczoraj mialam dobry dzien wiec ogolnie chyba nie powinnam miec powodu na negatywne sny :icon_smile:

Posted

Niby brak powodu na negatywne sny ..ale ludzie w okół Ciebie mogą mieć drobne lub nawet większe problemy. Będziesz to widzieć ale pytanie jak na to zareagujesz?Jeżeli zechcesz pomóc może się to na Tobie negatywnie odbić.

Posted (edited)

zwierzęta - w tym wyapdku - to Twoje instynkty. za pomocą swojego wygadalu, zachowania ukazują nasze aktualne instynkty, zachowanie i pragnienia. Kot - niestałość, rozdwojenie, bierność. Wiewiórka, nie mam pojęcia, pewnie spryt, zwinność, rezolutnośc ale też cwaniactwo/nieszczerość. Studnia to jesteś Ty, osoba która osiągnęła mądrość pojawia się jko studnia pełna zyciodajnej, jasnej wody. Często w studni pojawiają się kamienie szlachetne, ale mieszkają tam także różne stwory, często studnie są puste. Ws tudni mieszka prawda i inspiracja, także miłość. Do Twojego życia wpadł kot - niepewność, bierność, rozdwojenie przy podęciu jakiejś decyzji. Ten kot to równocześnie dziecko (typowe), czyli jakiś Twój plan, który miałaś, Twoje głebokie aspiracje, ale to zetknęło się z tym co prawdziwe, realne i ledwo co uszło z życiem. Zależy Ci na tym czymś, mimo że o mało co uszło z zyciem, ale uszło, uratowałaś to co w Tobie kiełkuje, ten plan który wsobie nosisz. oprocz kota, ktory nie jest dobrym symbolem jesli chodzi o plany na przyszlosc (ciezko z kotem cos budowac), w Twoim snie wystepuje wieiorka. To Ci sie nie podoba, ten spryt, ktory sie w Tobie przejawia, sklonnosc do cwaniactwa czy oszustwa, odrzucasz to w sobie, kopiesz ja w swojej studni (gdzie mieszka prawda,milosc i dobro). widac po Tobie, że trwasz w chaosie uczuc, to na czym Ci zalezy wymaga od Ciebie wielu poswiecen i powoduje chaos w samym środku. Jestes bardzo rozbita, raz chcesz sie pozbyc jakiegos swojego aspektu osobowosci, innym razem znow sie po niego schylasz - wiewiorka. Ta kobieta ze snu to jakas pomocna Ci dusza. Ona mowi do ciebie, zebys pozbyla sie tej wiewiorki raz na zawsze, jej nie powinno byc w Twoim zyciu, umiera. Czysta woda zalewajaca lazienke -bdb. symbol, odnowy, oczyszczenia, harmonizacji zycia. smierc wiewiorki to tez dobry sen. byloby dobrze, gdybys pozbyla sie takze kota :)

pozdrawiam serdecznie.

Edited by gusherra
Posted

dziekuje wam gusherra i armather :) bardzo pomogly mi wasze interpretacje. w tym momencie juz wiem czego mam sie pozbyc a czego raczej nie robic to mi chodzilo po glowie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...