Jump to content

Pierścionek

panna.marta

Recommended Posts

Posted

Chce kupić od Pani X pierścionek, który mi się bardzo podoba.  Z tym, że pani X trochę chce za niego drogo. Przynajmniej moim zdaniem, bo nie sprzedaje się od dłuższego czasu. Nie chce zejść z ceny, więc powiedziałam, żeby dała znać jak zdecyduje się na sprzedaż po niższej cenie. 

Zapytałam kart co jeszcze mogę zrobić żeby pani X sprzedała mi ten pierścionek w korzystnej dla mnie cenie?

Eremita IX, 6 kielichów, 7 buław, wisielec XII

No trudne jakieś te karty:( jakoś tak odczytałam je, żeby dać sobie spokój? Albo poczekać?

Posted (edited)

Długo bys musiała czekac, raczej nie sprzeda po niższej cenie. Karty radzą wycofać sie i co jakiś czas próbować. 

Edited by zakretka23
  • Maestro
Posted

Eremita IX, 6 kielichów, 7 buław, wisielec XII suma Rydwan (wg HB) i Głupiec

w zasadzie nic nie zrobisz, trzeba przeczekac, to najlepsza rada

Posted

Spojrzę bardziej pozytywnie dla odmiany:

panna.marta, a ta pani nie jest przez przypadek w wieku twoich rodziców? Jakoś Pustelnik z 6 kielichami kojarzy mi się z taką gadka o starych dobrych dniach i jej czasach. Jak bardziej do tego się przyłożysz, to może spojrzę z innej strony (Wisielec) na sytuację ;)

Powodzenia :)

Guest ThePhoenix
Posted

Najpierw odczekaj. potem wroc i sie ostro potarguj i jak zejdzie z ceny to ja zaakceptuj. 

Posted
W dniu 13.03.2019 o 17:44, ThePhoenix napisał:

Najpierw odczekaj. potem wroc i sie ostro potarguj i jak zejdzie z ceny to ja zaakceptuj. 

No właśnie czuje, że ulegne i kupię.  Typowa baba :(

Guest ThePhoenix
Posted
1 minutę temu, panna.marta napisał:

No właśnie czuje, że ulegne i kupię.  Typowa baba :(

To walcz o niższą cenę. Może jak już kupisz to nie będziesz zalowac wydanych pieniędzy A będziesz się cieszyć pierścionkiem. 

Guest Lianna
Posted

Poczekać, może 6 Kielichów pokazuje spotkanie w bardzo miłej atmosferze, ona może chce powspominać.

Posted

No i niespodziewana werfikacja. Dzisiaj rano nagle odezwała się do mnie pani sprzedająca, że jednak zgadza się na moje propozycje. Zdecydowanie należało poczekać podejść rozsądnie i nie dać się. Cieszę się bardzo!