Peres Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 (edited) Mam dwa oddzielne przypadki z energią: 1. Jeśli coś do kogoś poczuję, to wibrują mi ręce, a zwłaszcza okolice palców. Zastanawiam się nad tym czy mogę czuć wtedy energię tej drugiej osoby jakoś ? 2. Wibrują mi nogi, gdy siadam na WC (i to dosyć czesto, zwłaszcza stopy) Zastanawiam się dlaczego wibrują mi dłonie/ nogi w tych przypadkach? Edited March 13, 2019 by Peres Dopisanie treści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ThePhoenix Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Raczej to Ty wysyłasz im energię, jeśli 8 godzin temu, Peres napisał: czy mogę czuć wtedy energię tej drugiej osoby jakoś To wtedy byś to czuła w swoim ciele, byś zauważyła że twój nastrój się na przykład zmienia. A co do nóg to nie wiem dlaczego tylko w WC ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts