Peres Napisano 13 Marca 2019 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) Mam dwa oddzielne przypadki z energią: 1. Jeśli coś do kogoś poczuję, to wibrują mi ręce, a zwłaszcza okolice palców. Zastanawiam się nad tym czy mogę czuć wtedy energię tej drugiej osoby jakoś ? 2. Wibrują mi nogi, gdy siadam na WC (i to dosyć czesto, zwłaszcza stopy) Zastanawiam się dlaczego wibrują mi dłonie/ nogi w tych przypadkach? Edytowane 13 Marca 2019 przez Peres Dopisanie treści Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 14 Marca 2019 Napisano 14 Marca 2019 Raczej to Ty wysyłasz im energię, jeśli 8 godzin temu, Peres napisał: czy mogę czuć wtedy energię tej drugiej osoby jakoś To wtedy byś to czuła w swoim ciele, byś zauważyła że twój nastrój się na przykład zmienia. A co do nóg to nie wiem dlaczego tylko w WC ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi