HelloKitty Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Snilo mi sie,ze moja młodsza siostra umarła,snilam Jej caly pogrzeb,wszystko,obudzilam sie płącząc i przed oczami mialam dalej bardzo wyraznie owy sen,co czesto mi sie nie zdarza,bo zazwyczaj swoich snow nie pamietam. Czuje sie dziwnie roztrzesiona,wiec prosze,napiszcie mi co to moze oznaczac,bo nie umiem myslec o niczym innym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 HelloKitty, sny o smierci czesto oznaczaja cos wrecz odwrotnego,np. radykalna zmiane danej osoby lub jej sytuacji (wcale niekoniecznie na gorsze - po prostu inaczej), moze twoja siostra stoi przed jakims krokiem/wydarzeniem, ktore bardzo ja odmieni (=pozegnasz tamta "stara" siostre" i powitasz zmieniona, inna), niewykluczone, ze to cie poruszy w jakis sposob Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelloKitty Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 dzieki wielkie,troche mnie uspokoila ta wiadomosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts