panna.marta Napisano 24 Marca 2019 Napisano 24 Marca 2019 (edytowane) Singielka, pracuje spojrze na dwie sprawy chyba najistotniejsze dla mnie w kwietniu. Uczucia: 2 kielichy, rycerz denarów, głupiec, król monet Możej jakieś flirty z panem denarowym, może szansa na coś nowego nieozobowiązujacego, ale nie wiem kto to miałby być, bo jestem singielka. Zdrowie: Rycerz denarów, giermek pucharów, świat XXI, 9 monet Dziwne, bo karty bardzo mieszane lecz kojarzą mi się najbardziej z emocjami. Wrażliwość, podobno świat to dołki pocieszające jest jedynie 9 monet jako jakas poprawa tego stanu. Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki. Edytowane 25 Marca 2019 przez panna.marta Błąd Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Marca 2019 Maestro Napisano 25 Marca 2019 W uczuciach masz dwoch panow,starszego młodszego,moga byc flirty i spotkania. Zdrowie wyglada na stabilne. 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Marca 2019 Napisano 25 Marca 2019 W uczuciach całkiem może być 2 panów, widać że, nowe, może nawet niespodzianek znajomości w Głupcu, spodobacie się na pewno (2 kielichy) Do do zdrowia to mi Rycerz Monet i 9 monet wyglądają na znaczne polepszenie stanu, stabilizację, Świat może mówić o rozwiązaniu problemu, podstawieniu go za sobą, Paź Kielichów może na rodzaj tego problemu wskazywać Dobrego kwietnia Cytuj
Gość Lianna Napisano 25 Marca 2019 Napisano 25 Marca 2019 W uczuciach faktycznie 2 Panów, jeden z nich może bardziej być kolegą w każdym razie żywioł ziemski się zaznacza. Zdrowie powinno się zdecydowanie polepszyć, masz stabilne karty, Świat i 9 Monet- wróżą bardzo dobrze :) Cytuj
panna.marta Napisano 29 Marca 2019 Autor Napisano 29 Marca 2019 W dniu 25.03.2019 o 13:22, Tullia napisał: W uczuciach faktycznie 2 Panów, jeden z nich może bardziej być kolegą w każdym razie żywioł ziemski się zaznacza. Zdrowie powinno się zdecydowanie polepszyć, masz stabilne karty, Świat i 9 Monet- wróżą bardzo dobrze to dobrze może moje nerwy, które ostatnio miałam zostaną w reszcie ukojone Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Marca 2019 Napisano 31 Marca 2019 W dniu 24.03.2019 o 23:52, panna.marta napisał: Singielka, pracuje spojrze na dwie sprawy chyba najistotniejsze dla mnie w kwietniu. Uczucia: 2 kielichy, rycerz denarów, głupiec, król monet jakiś flirt się zaznacza. Może to będzie ktoś nowy w pracy, albo w ogóle zupełnie jakaś nowa znajomość Zdrowie: Rycerz denarów, giermek pucharów, świat XXI, 9 monet Zdrowie nie powinno się pogorszyć. Będzie stabilnie. Możliwe jakaś totalna zmiana leczenia, zaniechanie dotychczasowego sposobu. Powinnaś poczuć się lepiej. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Kwietnia 2019 Moderator Napisano 1 Kwietnia 2019 W dniu 24.03.2019 o 23:52, panna.marta napisał: Uczucia: 2 kielichy, rycerz denarów, głupiec, król monet Tutaj się zarysowały spotkania z jakimś kolegą bardziej, niewiele znaczące ale bardzo miłe, pan elegancki i szarmancki, ale wszystko to na dość dużym luzie Cytuj
panna.marta Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Napisano 1 Kwietnia 2019 50 minut temu, Arbogast napisał: Tutaj się zarysowały spotkania z jakimś kolegą bardziej, niewiele znaczące ale bardzo miłe, pan elegancki i szarmancki, ale wszystko to na dość dużym luzie No i elegancko. Zawsze to coś miłego. Dziękuję bardzo:) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Napisano 5 Kwietnia 2019 Może ktoś jeszcze looknie?:D Cytuj
panna.marta Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Napisano 30 Kwietnia 2019 weryfka Uczucia: 2 kielichy, rycerz denarów, głupiec, król monet jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że odezwał się do mnie chłopak, który darzy mnie sympatią od czasów studiów i co jakiś czas pisze i widzę, że próbuje nawiązać bliższy kontakt. Tylko niestety to jest jednostronne Zdrowie: Rycerz denarów, giermek pucharów, świat XXI, 9 monet zdrowie w tym miesiącu było dobre. Jedynie dolegliwości ze strony układu moczowego i zatoki (bóle głowy, zapchany nos). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi