Skocz do zawartości

Zebranie wspólnoty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello. Jako właściciel mieszkania powinnam w tym tygodniu iść na zebranie, ale średnio stoję z czasem i jeszcze się waham.

Czy powinnam pójść na zebranie?

10 pucharów,  rycerz pucharów, 3 puchary

No te karty dość mile widać, że sprawy będą dotyczyć domu. Chyba tak.

Jak będzie na spotkaniu?

Śmierć XIII, królowa pucharów, 6 pucharów dołożona kochankowie VI

Ta śmierć taka dziwna...jakby taka grobowa atmosfera? Jakaś strata podejmowanie decyzji?

Będę wdzięczna za wasze propozycje. 

Napisano

Mi te karty się kojarzą z zapoznaniem mężczyzny, który może być w tobie zainteresowany, szansa na poważny związek jest w 10 kielichów.

W Śmierci widać, że to zdarzenie mocno odmieni też twoje życie, w Królowie i Kochankach widzę możliwość się zauroczyć ;) Może, oczywiście, chodzić i o decyzjach, dotyczących jakichś dawnich, poprzednio obgadywanych już spraw i twoje wrażliwe na to nastawienie.

W każdym razie, spróbuj :)

Powodzenia :)

Gość Lianna
Napisano

Zdecydowanie powinnaś iść :)

Dość emocjonalne karty. No może być i szansa na jakaś relację- 6 Kielichów Kochankowie. W Kochankach też jak najbardziej podejmowanie decyzji, w Śmierci - może jakieś zmiany dotyczące prawa, czy czegoś tam, nie znam się na tym.

Gość Lianna
Napisano
55 minut temu, panna.marta napisał:

Hehe no co Wy dziewczyny serio? :D

A czemu nie? xD

Gość anhana
Napisano

No mi tez się tak skojarzyło, że na serio powinnaś iść, bo chyba warto bardzo :P nie ze względu na zebranie wspólnoty, ale potencjalne poznanie członka wspólnoty :D  Albo on cie wypatrzy albo ty jego :D

Napisano

A może karty mówią,że po prostu ostatecznie tam nie pójdziesz? Będziesz robić coś innego :)  Sama piszesz,że masz średnio czas - kochankowie to może być jednak inny wybór.

Gość SooYoung
Napisano

Czy powinnam pójść na zebranie?

10 pucharów,  rycerz pucharów, 3 puchary

Karty wskazują na większą obecność kobiet/3 puchary/ a i tematy mogą dotyczyć wody, nie wiem może jakieś oczko wodne wymyślą czy coś w tym stylu ;)  albo jak z rozliczeniami po sezonie grzewczym. 

Jak będzie na spotkaniu?

Śmierć XIII, królowa pucharów, 6 pucharów dołożona kochankowie VI

Będą osoby które tym żyją, no lubią iść i pogadać, znowu puchary wskazujące na wodę ale też i na emocje. Nowe ustalenie dotyczące zapewne co po zimie, pomysły na remonty, jakieś poprawki na osiedlu czy w budynku,

Ostatnie karta pokazuje że do końca nie będziesz przekonana czy warto iść i że możesz wybrać inne zajęcie. 

Napisano (edytowane)

Weryfikacja.

Byłam nawet się opłacało. Mężczyzny nie poznałam. Było to dla mnie pierwsze i ciekawe doświadczenie mogłam podejmować decyzje dot mojego domu i to pokazały karty. 

Jak było hmm nie rozumiem tutaj tej śmierci.  Było dużo osób, nawet całkiem przyzwoity porządek być może to były moje obawy jak to pucharowa martwiąca się i śmierć postawa dość bierna. 

Edytowane przez panna.marta
  • Dziękuję 1
Gość SooYoung
Napisano
2 godziny temu, panna.marta napisał:

Było to dla mnie pierwsze i ciekawe doświadczenie mogłam podejmować decyzje dot mojego domu

To może to pokazała karta Śmierci - zmianę Twojego statusu. Nie jest to karta bierna, to karta transformacji, wygląda że uaktywniłaś się i zyskałaś nowe doświadczenie.