Guest ThePhoenix Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Jak wyżej, Uran przechodzić mi będzie dom 3 ale Byk włada domem 4 . Jak na mnie wpłynie - Krolowa Pucharów Krolowa Bulaw As denarow Cesarz 10 pucharów Skupię się na swoim wnętrzu, mogę być troszkę rozbita emocjonalnie w tej Pucharowej ale później stanę się bardziej towarzyska i chyba spotykam faceta i się zakocham na zabój Quote
Guest Nice Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Wszystkim widzę, ładne karty na ten tranzyt wychodzą Tez widzę w tych kartach zakochanie, mocny pociąg - u ciebie, bo wyszły Krolowe Też może się zwiększyć twój urok Szansa na zapoznanie odpowiedniego ciebie mężczyzny i wejście w związek uczuciowy, nawet założenie rodziny, na co by wskazywały 10 kielichów i Cesarz - mąż, ojciec. Powodzenia Quote
Guest Lianna Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Najpierw będziesz bardziej skupiona na emocjach i swoim wnętrzu, potem będziesz bardziej aktywna, pewna siebie. W Asie Denarów masz nowy etap, dalej karty pokazują że będzie to dotyczyć wejścia w stały i poważny związek uczuciowy - Cesarz 10 Kielichów, czego Ci życzę :). Quote
Recommended Posts