Guest Lianna Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Główna aura : Cesarz 3 Kielichy Kochankowie - Dobre relacje uczuciowe, miłe chwile w związku, nie pisać mi o trójkątach :P Zdrowie : Królowa Kielichów 2 Denary 8 Denarów - Jeszcze może być zmiennie emocjonalnie, ale chyba skupię się bardziej na pracy. Praca: 2 Mieczy Papież As Denarów- no widać 2 zajęcia, zacznę robić w terenie, moje ogrody ładne karty, finansowo ok Relacja z Małżem Słońce Cesarzowa Giermek Kielichów- no ja tu widzę starania o dziecko, powinno być dobrze :) Relacja z X- Kapłanka 4 Denary 3 Denary- spokojnie, jakiś kontakt może być chyba w tych 3 Denarach Joga Diabeł 4 Buław Królowa Mieczy - silne emocje jakieś, może stres, potem stabilnie i ok, będę zdystansowana i chłodna w Mieczowej :) Mogło też wyjść moje zainteresowanie tematem, czytam o tym itd. Bieganie Papież 8 Mieczy Głupiec- Może coś mnie uziemić, potem chyba ruszę z nową energią i zapałem. Coś dobrego Wisielec 2 Buław 7 Denarów - Spojrzę na sprawę pod innym kątem, zastanawianie się widać, ale zbiorę plon - 7 Denarów. Wisielec mi się właśnie z jogą kojarzy i medytacją :) Dzięki za spojrzenie Quote
Guest anhana Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Tylko z ta jogą i bieganiem to tak na spokojnie, bo mi się to skojarzyło z kontuzją (diabeł) przy jodze, i 8 mieczy przy bieganiu, resztę podobnie jak ty widzę Quote
Guest Lianna Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 No w sumie równie dobrze Mieczowa może oznaczać, że przestanę ćwiczyć, oby nie Quote
Guest Nice Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Aura: miło spędzone chwile, spotkania, radość, romantique, zaznacza się decydującą rola mężczyzny; Zdrowie: wahania emocjonalne się zaznaczyły, może będziesz pracować nad tym głęboko - szukać powodów, wyprobujesz pewne metody. Lub rzeczywiście - skupienie się na pracy będzie pomocne Praca: w 2 mieczy zwykle widzę umowę o prace, Kapłan - pewna, stabilna pozycja, As Denarów - początek sezonu pracowego, szansa zarobić - a może nowe zajęcie? Relacja z małżem: widzę w tym wprost ciążę Relacja z X: będzie w tajemnicy, widać stabilność i takie rozsądne postępowania, myślę, że twoje - tu kobieta decyduje. Joga: pomoże Ci opanować burzliwe i niszczące Cię emocje - będziesz spokojna, zdystansowana. W 4 buław - spokój i radość w sercu, więcej energii - jest po środku - do tego prowadzi Beganie: może być, że będziesz potrzebowała czasu żeby siebie ustabilizować (lub znajdziesz inne zajęcie - jak najbardziej opieka/uczenie) i na chwilę weźmiesz pauzę. Potem zaczniesz odnowa, ze świeżą energia. Cos dobrego: wyciszysz się, weźmiesz dłuższa pauzę, zajrzysz do swojego serca, może inaczej zaczniesz odbierać siebie i to, co cię otacza. Nie będziesz działać aktywnie, pozwolisz wszystkiemu iść, jak idzie - może to okazać się dobra strategia i z czasem przyniesie dobre skutki Milego miesiąca Quote
Guest Nice Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Pomyślałam jeszcze: pauza w bieganiu też przez ciążę może być Quote
Guest SooYoung Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Skupienie na mężu, miła atmosfera, spotkania ze znajomymi. Zdrowie dobre, a jak zmiennie to jest branie tabletek lu kuracja, uwaga na przeziębienie albo kłopoty z zatokami. Praca pozwala na realizacje siebie, nowe projekty i zysk finansowy. Z mężem - sympatycznie, starania o dziecko i ogólnie ciepła atmosfera Relacja z X- Brak ruchu w 4 den, może być rozmyślanie co by było gdyby, chyba ze się przełamiesz i Ty odezwiesz/ patrz karta Kochanków z pierwszego pytania/ Joga Diabeł 4 Buław Królowa Mieczy - Zdrowie uzależnienie i dalszy rozwój w tym temacie. Dobre karty. Bieganie Papież 8 Mieczy Głupiec- Kontuzja(?) brak czasu, albo przeziębienie ale wrócisz do biegania i będzie Ci to sprawiać przyjemność Coś dobrego Wisielec 2 Buław 7 Denarów - czas nowych planów, tzw zasiania ziarna. Może wskazywać na ciężę Udanego kwietnia Quote
Recommended Posts