panna.marta Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 W moim dziale zrobiono niespodziewanie reorganizacje. Zmiana ta uwzględniła podział jednego działu na dwa mniejsze zespoły. Mój jest niestety mniejszy od drugiego i co gorsze ma trudniejsze zadania choćby ze względu na ograniczenia prawne w branży. Boję się, że moja grupa będzie obarczona ryzykiem likwidacji choćby ze względu na prawo. Pytanie czyw ciągu najbliższych 12 miesięcy istnieje ryzyko, że mnie zwolnią? 5 bulaw, rycerz buław, głupiec, 3 puchary Widać moją determinacje, pilnowanie stanowiska, ale 3 pucharów jest bardzo pomyślna nawet jakby radość, że balansujac na krawędzi udało się. Błagam o wasze rady!! Quote
Guest anhana Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Według mnie nie, zbyt ładne karty, będziesz walczyć, ale to się opłaci, i wyjdzie ci na dobre zwiększy się twoja przedsiębiorczość (rycerz buław) i doświadczenie (glupiec) satysfakcję z pracy widzę (3 kielichow) Quote
Guest Lianna Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Nie widać żadnego zwolnienia. Widać jakieś ewentualne przepychanki, Twoje aktywne działanie. Potem Głupiec mówi o nowym etapie, a 3 Kielichów zwiastuje radość i zadowolenie. Quote
Iwka78 Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 3 godziny temu, panna.marta napisał: W moim dziale zrobiono niespodziewanie reorganizacje. Zmiana ta uwzględniła podział jednego działu na dwa mniejsze zespoły. Mój jest niestety mniejszy od drugiego i co gorsze ma trudniejsze zadania choćby ze względu na ograniczenia prawne w branży. Boję się, że moja grupa będzie obarczona ryzykiem likwidacji choćby ze względu na prawo. Pytanie czyw ciągu najbliższych 12 miesięcy istnieje ryzyko, że mnie zwolnią? 5 bulaw, rycerz buław, głupiec, 3 puchary Moim zdaniem możesz sobie wywalczyć jakąś zmianę, może jakieś nowe stanowisko lub inny zakres obowiązków, napewno będzie to coś, ci lubisz robić. 1 Quote
Moderator Arbogast Posted April 3, 2019 Moderator Posted April 3, 2019 Przy pytaniach o ryzyko to wiesz zawsze jest, ale po tych kartach nie widać zwolnienia, ani nawet byś sama chciała odejsć. 13 godzin temu, panna.marta napisał: 5 bulaw, rycerz buław, głupiec, 3 puchary 5 buław to ogromna konkurencja, taki wyścig szczurów. rycerz buław jest bardzo dynamiczny, kojarzy się może z jakimiś przeniesieniem bo dalej stoi Głupiec, czyli karta początku, 3 pucharów pokazuje że wręcz wyjdzie CI to na dobre, bo lepsza atmosfera się zarysowała 1 Quote
Guest Nice Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Nie ma zwolnienia Widać twoja energię i determinację, zawalczysz o swoje, zresztą, widać, że dużo z siebie dajesz, może pojawia się nowe obowiązki, lub rzeczywiście zmienisz dział. Ogólnie dużo radości w tych kartach widać - co też za zwolnienie nie przemawia Powodzenia Quote
Recommended Posts