Maestro Inez2503 Posted April 19, 2019 Maestro Posted April 19, 2019 W dniu 1 marca wyjęłam sobie po jednej karcie na uczucia na każdy miesiac. Będę na bieżąco weryfikować. Marzec Kapłanka - tu siedziałam w domu (po operacji na zwolnieniu) i miałam kontakty z panami z internetu Kwiecień Głupiec nieoczekiwane zwroty akcji, kontakty z byłym, zerwanie przeze mnie relacji z panem Maj 3 kielichów jakieś wyjscia mi się szykuja, spotkania towarzyskie, może kogoś poznam Czerwiec Kapłan jakieś facet starszy ode mnie się pojawi lub wejdę w związek Lipiec 4 buław tu widac też kartę zwiazkulub dobrze mi będzie w moim gronie znajomych Sierpień Śmierć jakiś przelom się szykuje, nieodwracalne zmiany Wrzesień 8 kielichów czas rozstań i powrotów, moze ktoś wróci, ktoś odejdzie Październik Sprawiedliwość bardziej na złatwianie spraw urzędowych mi wyglada Listopad Król monet mogą być kontaky z exem lub inny pan na horyzoncie Grudzień Gwiazda jakies wyznania miłosne Styczeń Księzyc duża niepewnosc,nieufnosc Luty 9 buław brak zaufania do drugiej strony,wycofanie się z życia uczuciowego Ogolna aura Paź buław pod znakiem mojego syna, on zawsze w tej karcie wychodzi (jest spod znaku Barana) Quote
Maestro Inez2503 Posted May 7, 2019 Author Maestro Posted May 7, 2019 Weryfikacja kwietnia, Miałam Głupca.Karta pokazała mi,ze zaczęłam się cieszyć zyciem, było kilka spontanicznych zwrotów akcji,generalnie zabawa Poprosze o wsparcie przy kolejnych miesiacach Quote
Guest Lianna Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 maj : fajny seks, tak trzymać ! XD czerwiec- może związek wejdzie na wyższy level :) lipiec - też bardzo fajnie, może jakieś imprezy, stabilnie w love :) sierpień - zmiany, zmiany duże wrzesień- nio nie wiem, rozstanie ? październik- chyba na czym innym się skupisz, urzędy itd listopad- no chyba ex się zaznacza w Monetowym :) grudzień- adorator, mogą jak najbardziej być wyznania :) styczeń- jakieś lęki, niepewność luty- ostrożność duża, dmuchanie na zimne :) Duuuuużo miłości Kochana Quote
Guest Nice Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Maj 3 kielichów Spotkania, randki, dużo fajnych przeżyć W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Czerwiec Kapłan Szansa na stabilny związek z odpowiednim twojemu poziomu partnerem - z zasadami, rodzinny, może być nieco filozoficzny W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Lipiec 4 buław Odpoczynek, relaks, dużo radości - i w otoczeniu znajomych, i w ścianach domu W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Sierpień Śmierć Wielka transformacja wewnętrzna w tym, co dotyczy uczuć, mocna odmiana W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Wrzesień 8 kielichów Po tej transformacji może nastąpić zniechęcenie do wszystkiego, co cię otacza, rozczarowanie. W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Październik Sprawiedliwość Może być też oficjalne zawarcie związku, lub wyjaśnienie na czym wasza więż polega W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Listopad Król monet 2 wersji: 1. Partner stały - z perspektywą na małżonka (co by ładnie nawiązywało do Sprawiedliwości) 2. Ex W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Grudzień Gwiazda Zauroczenie, nadziei na lepszą przyszłość W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Styczeń Księzyc Niepewność, obawy, brak porozumienia W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Luty 9 buław Oddalenie, podejrzenia, zazdrość W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Ogolna aura Paź buław pod znakiem mojego syna, on zawsze w tej karcie wychodzi (jest spod znaku Barana) Też pokazuję nowe szansy, znajomości, randki, chemie Powodzenia i miłości, miłości,, miłości Ci życzę Edited May 7, 2019 by Nice Quote
Guest SooYoung Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Maj 3 kielichów Kobieca energia, cieszenie się życiem, miłe spotkania ze znajomymi, może być jakaś uroczystość rodzinna i albo tam spotkasz kogoś albo z kimś pójdziesz. Emocjonalnie widać tu zadowolenie i radość W dniu 19.04.2019 o 17:37, Inez2503 napisał: Czerwiec Kapłan Starszy pan abo ktoś z wiedzą, nauczyciel, trener, instruktor z jakiś zajęć. Atmosfera nauki i chęć poznania nowych tematów, jednak trochę ograniczeń. Pomyślałam o osobie eks albo o byłym mężu że mogą się zaznaczyć, w tym czasie w Twoim życiu, albo /chcieć/ wtrącać w Twoje sprawy. Lipiec - karta 4 buław - pokazuje się związek, lub bycie w centrum uwagi. Jest też to informacja o aktywności na portalach randkowych lub fb to też ogólnie popularność w internecie Ktoś Cię zauważy. Sierpień - karta Śmierci - zmiany w sobie, w otoczeniu. Mogą być sprawy rodzinne które zajmą Twoją uwagę. Atmosfera mało romantyczna, nie na flirty choć jeśli planujesz w tym czasie wyjazd i to wyjazd zagranice to karta Śmierci może wskazywać na tego typu zmianę - kultury, otoczenia które wymagać od Ciebie będzie zmiany w sobie, dostosowania się do nowych warunków. Nawet jeśli wyjazd będzie tylko kilka dni. Wrzesień - 8 kielichów - tęsknota, chęć powrotu w jakieś miejsce, mieszane uczucia dotyczące tego gdzie być, czy nie zmienić swojego otoczenia. Też praca nad sobą, nad swoim postrzeganiem związków. Październik - Sprawiedliwość - uporządkowywanie swojego otoczenia. Te trzy miesiące i karty które wyszły kojarzą mi się z przykrością to piszę z czyjąś chorobą i śmiercią, a potem ze sprawami spadkowymi. Pytanie było o uczucia, wiem że w pytaniu chodzi o uczucia damsko-męskie, albo karty pokazały widocznie uczucia w ogóle, albo może chodzić o osobę z którą kiedyś byłaś w związku. Obym się tutaj myliła. Listopad - Król monet - były mąż. Grudzień - Gwiazda - Twoja aktywność towarzyska lub w internecie. Komplementy, bycie popularną, zauważoną, docenianą. Styczeń - Księżyc - Pojawiają się nowe emocje, są też sprawy hormonalne, a może ciąża, albo podejrzenie że jesteś w ciąży. Luty - 9 buław - Zmęczenie, potrzeba zregenerowania siebie, może byc decyzja o pobyciu samej. Uwaga na migreny, problemy z zatokami, lub uraz czy bóle głowy. Ogólna aura - Paź buław - może dotyczyć syna. Może też wskazywać młodszego od Ciebie mężczyznę i jego pojawienie się w Twoim życiu, albo nowe szanse, spotkania, propozycje. Nawet myślę że może być propozycja zaręczyn, ktoś Ci się oświadczy, albo będzie chciał to zrobić i planował, podpytywał Cię co o tym sądzisz. Powodzenia i samych dobrych uczuć Edited May 8, 2019 by SooYoung Quote
Maestro Inez2503 Posted June 2, 2019 Author Maestro Posted June 2, 2019 Maj 3 kielichów - spotkania z mężczyzną, randki, dobra zabawa i sporo radosci, poza tym ex zaczął sie ze mną kontaktować,jest miły,ale nie wiem czy chcę z nim relacji. Quote
Maestro Inez2503 Posted July 2, 2019 Author Maestro Posted July 2, 2019 Czerwiec Kapłan j To,co przychodzi mi do głowy, to mailowe rady mojego eks męza na temat wychowywania syna, sam się z nim nie spotyka, ale radzić potrafi..Brak słów...Poza tym moja relacja wchodzi na wyższy level.. 1 Quote
Maestro Inez2503 Posted September 2, 2019 Author Maestro Posted September 2, 2019 Lipiec 4 buław - byłam w związku, miesiac całkiem dobry Sierpień Śmierć - zmiany, tzn. pewne rzeczy mi nie pasują do końca w mojej relacji, poza tym przełom z eksem, z ktorym mam o dziwo mile relacje, częściej się kontaktujemy, pojawił się ktoś nowy na horyzoncie,ale to jeszcze palcem na wodzie pisane. Quote
Maestro Inez2503 Posted October 2, 2019 Author Maestro Posted October 2, 2019 Wrzesień 8 kielichów Jednego zostawiłam na rzecz innego... Z tym drugim spotkania i tęsknota obopólna. Quote
Recommended Posts