Iwka78 Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Nie pracuję, siedzę w domu i się byczę:-) Talia kart Golden Dawn Tarot. karty mogą się powtarzać, bo tasowane na każde pytanie oddzielnie. Karty dworskie są pozamieniane. Dom i rodzina: 2 denarów, rycerz (król) pucharów, Kapłanka - będzie dobrze, widać wiele spraw na mojej głowie i zaznacza się też mój mąż, który zawsze w pucharowym wychodzi i chyba ja sama w tej kapłance. Będę zajmować się domem i opiekować dzieciakami, bo pewnie jeszcze w maju nie pójdą do szkoły Życie zawodowe: 9 pucharów, Umiarkowanie, 5 denarów, Kapłan - prawda jest taka, że nie szukam jakoś usilnie pracy, bo jak pomyślę, o tym, że mam wrócić do biura, do sprzedaży i do zakłamanych ludzi to aż mi się niedobrze robi... i po kartach też widać, że będę siedzieć w domu, na pewno będzie mi brakowało pracy i tej adrenaliny, ale nie mam ochoty wracać do takiego środowiska... Oczyszczanie organizmu ogólnie: Książę (rycerz) pucharów, 6 pucharów, 3 mieczy, 2 buław - zdecydowałam się na 14 dniowe oczyszczanie dietą Dąbrowskiej, zależy mi na oczyszczeniu układu pokarmowego, nie zakładam, że wytrzymam pełne 2 tygodnie aczkolwiek bardzo bym chciała. Widać w kartach, że czeka mnie dużo emocji, pojawi się też coś z przeszłości, i pewnie znowu się pokaże coś przykrego, coś co sobie uświadomię w związku z żywieniem Oczyszczenie Jelit: królowa mieczy - obstawiam, że się oczyszczą Wpływ na wagę: as mieczy - widziałabym spadek wagi Samopoczucie: Rycerz (król) mieczy - mogę chodzić na lekkim wkurzeniu albo będę dużo rozmyślać.... Ćwiczenia i ich efekty: Królowa buław, sąd ostateczny, Słońce - ćwiczę w domu, ćwiczenia ułożyłam sobie sama. Dość siedzenia na dupie! widziałabym lekką poprawę wyglądu sylwetki w buławowej, u mnie na karcie kobieta jest atrakcyjna, wydaje się być umięśniona, generalnie widziałabym zadowolenie z efektów Zdrowe żywienie i ich efekty: 8 pucharów, 3 mieczy, Mag - możliwe, że jeszcze raz zmienię zdanie na temat tego "co to jest zdrowe żywienie".... ale w Magu na końcu powinno być okey Nauka pływania: 10 pucharów, wieża, 8 denarów, Gwiazda - no tu będzie polka... już trochę się przyzwyczajam do swojego lęku, widać, że jest to dla mnie bardzo ciężka praca, ale na koniec miesiąca będę z siebie zadowolona Czego miłego się nie spodziewam: 8 denarów, Gwiazda, 10 pucharów - nie spodziewam się czegoś związanego z pracą, jakiegoś zadowolenia, może właśnie chodzi o basen... Będę wdzięczna za zarknięcie:-) Miłej majówki wszystkim życzę! Quote
Guest Lianna Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Dom i rodzina: 2 denarów, rycerz (król) pucharów, Kapłanka - Spokojnie powinno być i stabilnie. Kapłanka to opiekunka, fajne karty. Życie zawodowe: 9 pucharów, Umiarkowanie, 5 denarów, Kapłan - Bez większych zmian raczej, może tutaj zaznaczyła się jakaś nauka ;) Oczyszczanie organizmu ogólnie: Książę (rycerz) pucharów, 6 pucharów, 3 mieczy, 2 buław - dość emocjonalne karty faktycznie, widać może powrót do przeszłości i to będzie bolesne, ale potem przyjrzysz się temu bardziej jako obserwator ( 2 Buław) Oczyszczenie Jelit: królowa mieczy - ok karta na te sprawy, także pójdzie jak należy, pełne oczyszczenie. Wpływ na wagę: as mieczy - Powinnaś zrzucić coś Samopoczucie: Rycerz (król) mieczy - No możesz być trochę zdenerwowana i cięta, ale to chyba normalne w trakcie takich zabiegów Ćwiczenia i ich efekty: Królowa buław, sąd ostateczny, Słońce - ładne karty, przypływ energii, lepszy wygląd, Twoje zadowolenie, super Zdrowe żywienie i ich efekty: 8 pucharów, 3 mieczy, Mag - Dużo emocji i coś tam będzie nie halo, ale wiele się nauczysz w tym Magu. Nauka pływania: 10 pucharów, wieża, 8 denarów, Gwiazda - Wygląda na to, że zmienisz bardzo swoje podejście do tego pływania i włożysz sporo pracy, będzie lepiej i widać zadowolenie Czego miłego się nie spodziewam: 8 denarów, Gwiazda, 10 pucharów - Też stawiam, że czas na basenie da Ci wiele, dużo miłych i radosnych chwil przed Tobą :) Kochana, fajnego maja i wszystkiego dobrego :* Quote
Guest User_ Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Nie pracuję, siedzę w domu i się byczę:-) Talia kart Golden Dawn Tarot. karty mogą się powtarzać, bo tasowane na każde pytanie oddzielnie. Karty dworskie są pozamieniane. Dom i rodzina: 2 denarów, rycerz (król) pucharów, Kapłanka - Trochę bujanie się z różnymi sprawami przyziemnymi, dom, rachunki itp. Dobra atmosfera, będziesz do spraw pochodziła ze spokojem i życiowa mądrością. Życie zawodowe: 9 pucharów, Umiarkowanie, 5 denarów, Kapłan - Praca się nie zaznaczyła, ale nie ma tragedii, bo będziesz dobrze się czuła emocjonalnie. Jeszcze może trochę to potrwać - umiarkowanie opóźnia pewne sprawy. Widać, że chciałabyś podrepwrowac domowy budżet, być wsparciem dla rodziny, ale musisz poczekać. Warto w tym czasie się doszkalax. Oczyszczanie organizmu ogólnie: Książę (rycerz) pucharów, 6 pucharów, 3 mieczy, 2 buław - zdecydowałam się na 14 dniowe oczyszczanie dietą Dąbrowskiej, zależy mi na oczyszczeniu układu pokarmowego, nie zakładam, że wytrzymam pełne 2 tygodnie aczkolwiek bardzo bym chciała. Widać w kartach, że czeka mnie dużo emocji, pojawi się też coś z przeszłości, i pewnie znowu się pokaże coś przykrego, coś co sobie uświadomię w związku z żywieniem Oczyszczenie Jelit: królowa mieczy - obstawiam, że się oczyszczą Wpływ na wagę: as mieczy - widziałabym spadek wagi Samopoczucie: Rycerz (król) mieczy - mogę chodzić na lekkim wkurzeniu albo będę dużo rozmyślać.... Nie znam się na zdrowiu w kartach. Ćwiczenia i ich efekty: Królowa buław, sąd ostateczny, Słońce - Weźmiesz się za ćwiczenia i aktywność fizyczna. Bardzo możliwe, że zaangazujesz rodzinę np wycieczki rowerowe. Będzie dużo endorfin i pozytywnej energii. Zdrowe żywienie i ich efekty: 8 pucharów, 3 mieczy, Mag - Jeszcze będziesz wracała do złych nawyków, ale później definitywnie to utniesz choć łatwo nie będzie. Będziesz testowałam różne diety lub przepisy. Nauka pływania: 10 pucharów, wieża, 8 denarów, Gwiazda - Praca i jeszcze raz praca nad oswajaniem leku. Będzie trochę drastycznie z początku, bo każde wyjście że strefy komfortu wywołuje lek, ale ostatnia karta to uzdrowienie, a nawet pływanie. Kobieta patrzy w tafle wody na karcie. Czego miłego się nie spodziewam: 8 denarów, Gwiazda, 10 pucharów - Tes tak sądzę, ale musisz być konsekwentna w pracy nad pokonanie leku. Będę wdzięczna za zarknięcie:-) Miłej majówki wszystkim życzę! Quote
Guest SooYoung Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Dom i rodzina - Opanowanie i dobre zrządzanie czasem i sprawami które będziesz mieć do zrobienia. Spokojnie i cicho. Pojawi się czas na zajęcie się sobą, może odkryjesz jakieś nowe przepisy kulinarne, jeśli lubisz gotować to pojawi się chęć na wprowadzenie nowych dań do diety. Życie zawodowe - brak, zajęcie się sobą, swoim rozwojem, Pomyślisz o doszkalaniu się ale to etap poszukiwań co dalej i w jakiej dziedzinie. Oczyszczanie organizmu - ogólnie nie będziesz do końca zadowolona, ponieważ będzie to więcej zachodu niż to warte. Poczujesz się zmęczona i osłabiona. Do tego pojawi się rozdrażnienie i możesz zrezygnować, bo spokój w domu będzie ważniejszy. Ćwiczenie i ich efekty dadzą o wiele lepsze karty, tylko czy przy tej diecie będziesz mieć dalej ochotę na ćwiczenia. Uwaga na przeforsowanie , przemęczenie organizmu. Karta Słońce informuje żeby wyjść w teren z aktywnością fizyczną - wskazany i da dobre efekty ruch na świeżym powietrzu. Zdrowe żywienie i ich efekty - coś nie tak z odżywianiem, nie tak dobrana dieta. Nauka pływania - będzie dobrze, będziesz z siebie zadowolona. Czego miłego się spodziewam - że poradzisz sobie z nauką pływania, że schudniesz i ze będziesz z siebie zadowolona. Masz tutaj kartę pełni szczęścia, jest dobre samopoczucie dzięki obecności bliskich Ci osób. Udanego miesiąca Quote
Guest Nice Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Dom i rodzina: 2 denarów, rycerz (król) pucharów, Kapłanka Sporo obowiązków, odnowienie uczuć u męża, jak mi się wydaje, może też zaznacza się decydująca rola mamy/teściowej W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Życie zawodowe: 9 pucharów, Umiarkowanie, 5 denarów, Kapłan Siedzenie w domu, może być przyjemnie, ale jednocześnie może brakować pracy i się nudzić, ale myślę, ze możesz znaleźć sobie ciekawe zajęcie w Kaplanie -czemuś się uczuć, lub poświęcisz więcej czasu rodzinie. Zgadzam się z tobą, że Kaplan też może opisywać kwestie etyczne, przez które nie chcesz wracać do pracy; W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Oczyszczanie organizmu ogólnie: Książę (rycerz) pucharów, 6 pucharów, 3 mieczy, 2 buław Myślę, że z powodów emocjonalnych, będziesz musiała ten post przerwać, może potem, jak się uspokoisz (2 buław) do tego jeszcze raz powrócisz (6 kielichów) W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Oczyszczenie Jelit: królowa mieczy Obstawiam, że się uda W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Wpływ na wagę: as mieczy Schudniesz W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Samopoczucie: Rycerz (król) mieczy Poczujesz osłabienie, i przez to będziesz podrażniona... W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Ćwiczenia i ich efekty: Królowa buław, sąd ostateczny, Słońce Widać mocny postęp w Sądzie, uaktywnisz się, Królowa Buław jest energiczna i wysportowana, w Słońcu polepszenie samopoczucia, czysta radość W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Zdrowe żywienie i ich efekty: 8 pucharów, 3 mieczy, Mag Z początku może być emocjonalnie ciężko, ale potem się opanujesz, odetniesz się od emocyj i pójdzie zgodnie z planem (Mag) W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Nauka pływania: 10 pucharów, wieża, 8 denarów, Gwiazda Widać stopniowe pokonanie strachu Może też niezwykle zaskoczą ciebie postępy, o których jeśli i myślałaś to raczej w nawiązaniu do dalekiej przyszłości W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Czego miłego się nie spodziewam: 8 denarów, Gwiazda, 10 pucharów Powtarzają się karty z baseny, także myślę, że to nawiązanie do postępów w pływaniu i mocne z tego zadowolenie Powodzenia Quote
Iwka78 Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 W dniu 25.04.2019 o 09:46, Iwka78 napisał: Życie zawodowe: 9 pucharów, Umiarkowanie, 5 denarów, Kapłan - prawda jest taka, że nie szukam jakoś usilnie pracy, bo jak pomyślę, o tym, że mam wrócić do biura, do sprzedaży i do zakłamanych ludzi to aż mi się niedobrze robi... i po kartach też widać, że będę siedzieć w domu, na pewno będzie mi brakowało pracy i tej adrenaliny, ale nie mam ochoty wracać do takiego środowiska... a taka ciekawostka.... dostałam pracę:-)))) tzn. praca znalazła mnie! zadzwoniła do mnie rekruterka, która prowadziła rok temu rekrutację i wtedy pracodawca zamknął rekrutację, a teraz ją wznowił. Pojechałam na rozmowę i prezes od razu mnie przyjął:-) Podkreślił kilka razy, że mam absolutnie wszystkie kwalifikacje:-))) - 5 denarów także Kapłan na końcu ma MOC!!!! Quote
Guest User_ Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 A myślałam, że 5 denarów to karta braków, a tutaj wyszło na odwrót. Gratki! Quote
Guest User_ Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Kolejny raz widzę w tej karcie pomoc drugiej osoby, spotkanie w potrzebie. Ewentualnie pytanie, czy Iwka jest zadowolona z pensji na umowie. Quote
panna.marta Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Ja co prawdanie interpretowałam Twojego postu gdzieś musiał umknac. Gratuluję pracy i pocieszające jest to, że 5 monet ukazała się w pozytywie. Wygląda na to, to przy pozytywnych kartach oznacza wyjście z biedy, złego okresu lub po prostu lepszy okres, podanie pomocnej dłoni w potrzebie, bycie przy kimś na dobre i złe. 1 Quote
Iwka78 Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 16 godzin temu, Moonmimka napisał: A myślałam, że 5 denarów to karta braków, a tutaj wyszło na odwrót. Gratki! Ostatnio zupełnie inaczej pokazują mi się karty, tak jakby głębiej.... np. 3 mieczy przy żywieniu lub ciele, to dla mnie były mega olśnienia/ogromne wnioski tego, co do tej pory źle robiłam, jak samą siebie krzywdziłem... i tu spodziewałabym się wieży... 7 godzin temu, panna.marta napisał: Ja co prawdanie interpretowałam Twojego postu gdzieś musiał umknac. Gratuluję pracy i pocieszające jest to, że 5 monet ukazała się w pozytywie. Wygląda na to, to przy pozytywnych kartach oznacza wyjście z biedy, złego okresu lub po prostu lepszy okres, podanie pomocnej dłoni w potrzebie, bycie przy kimś na dobre i złe. U mnie Kapłan jest kartą ochronną i zawsze jak jest ostatni, to się nie martwię, choćby nie wiem jak złe karty leżały przed nim, wiem, że spadnę na 4 łapy...i byłam baaaardzo ciekawa co się takiego wydarzy... 1 Quote
Iwka78 Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 (edited) 8 godzin temu, Moonmimka napisał: Kolejny raz widzę w tej karcie pomoc drugiej osoby, spotkanie w potrzebie. Ewentualnie pytanie, czy Iwka jest zadowolona z pensji na umowie. Tak i to nie jednej, a dwóch! bo ta rekruterka rok temu, jak zamknęli rekrutację na moje stanowisko to po miesiącu szukali kogoś do innego działu i ja tam poleciałam koleżankę, z którą pracowałam w innej firmie. Koleżankę z miejsca przyjęli i ona tam pracuje już rok i jest zadowolona:) więc jak do mnie ta rekruterka teraz zadzwoniła, to ja napisałam do tej koleżanki, że może będziemy razem pracować:) a ona poszła do swojego dyrektora, a później do prezesa i nagrała całą sprawę:) i dała mi numer do prezesa, wiec zadzwoniłam, umówiłam się ma rozmowę w tym samym dniu i on mnie z miejsca przyjął:) a później rekruterka do mnie zadzwoniła i powiedziała, że miała 1 dzień urlopu i nie zdążyła wysłać mojej aplikacji, ale koleżanka wszystko załatwiła. Rekruterka powiedziała, że u tak by mnie zatrudnili, bo miałam najlepsze kwalifikacje i wykosiłam konkurencję:) Także faktycznie, gdzieś w kartach wychodziła mi praca poprzez znajomych.... ale w życiu nie pomyślałabym, że tak to będzie wyglądać:) a co do pensji to mam miesięczną umowę próbną i tu mam minimalnie mniej, ale i tak jestem bardzo zadowolona, bo tu jestem na stałej pensji i nie mam żadnego planu sprzedażowego do zrobienia:) i pensja jest tutaj taka sama, jak w innych firmach podstawa+premia:) Edited May 23, 2019 by Iwka78 Quote
Guest Nice Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 (edited) Iwka, bardzo dużo powodzenia Ci w nowej pracy życzę, zadowolenia i satysfakcji! Edited May 23, 2019 by Nice Quote
Recommended Posts