Guest anhana Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Jak przebiegnie mój wypad majówkowy do K? Ostatnia karta ma najważniejsze znaczenie, tak zwana karta wynikowa. 9 mieczy Mag As kielichów No może mi się na początku nie podobać, mogę sobie myśleć "po co tak daleko jechałaaaam?" ale koniec końców, powinnam się dobrze bawić, za sprawą jakiegoś Maga. Weryfikacja w sobotę. Quote
Guest Lianna Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 No widzę to bardzo podobnie, jak Ty :) Na początku widać że będzie trochę do bani, ale potem powinno zdecydowanie się rozkręcić. Widać jakieś spotkanie, rozmowy. Da Ci to wiele radości :) Quote
Guest ThePhoenix Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 W dniu 1.05.2019 o 20:05, anhana napisał: 9 mieczy Mag As kielichów No jakieś dręczące myśli może chodzi o pogodę :D, ale potem dużo komunikacji i jakaś przyjemna niespodzianka, moze jedziecie nad wodę? Ogólnie przyjemnie. Quote
Mala_83 Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Na początku mogą być jakieś negatywne myśli, ale ostatecznie będzie bardzo pozytywnie i będziesz szczęśliwa. Może będzie jakieś miłe wyjście Quote
panna.marta Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Może przytrafić się coś co spędzi Wam sen z powiek. Wy jednak coś wykombinujecie i będzie to miła rekompensata. Quote
Guest Nice Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale u nas wczoraj padało i chmury chodzą Jakoś mi się też, jak The Phoenix, kojarzą się niezbyt dobre warunki pogody, a jeśli dokładnie - mocny wiatr (9 mieczy - na obrazku miecze można skojarzyć z wiatrem), As Kielichów - deszcz, będzie padało... Ale chyba i tak skomunikujecie się w Magu Powodzenia Quote
Guest anhana Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Słuchajcie moja interpretacja byla najbliższa rzeczywistości, trochę to nie był mój klimat pod względem ludzi, wiec 9 mieczy była tego wyrazem, daleko tam jechałam i zastanawiałam się po co xd ale ogólnie było zabawnie, dużo śmiechu później, mag mógł pokazać sama imprezę Quote
Recommended Posts