panna.marta Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Czy uda mi się zrobić plan sprzedażowy i dostanę premie w lipcu? 6 buław, 4 mieczy, 10 mieczy, as kielichów No i proszę na dwoje babka wróżyła , dobre i kiepskie karty na przemian. Wydaje się, że zrobię, ale coś po drodze mnie przybije? Edytowane 2 Maja 2019 przez panna.marta . Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Jeśli nic Ci nie stoi na przeszkodzie to zrobisz ale potem będziesz potrzebować dużego odpoczynku, tylko się nie obijaj Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Moim zdaniem karty pokazują, że zdecydowanie zrobisz tylko w pewnym momencie kryzys Cię dopadnie, albo opadniesz z sił, ale dasz radę Powodzenia ! :) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 Karty dobrze, w 10 mieczy jest zamknięcie etapu, czytam jako wywiązanie się z działania. W tych kartach mogło pokazać się to co sprzedajesz. As pucharów to korzystna karta. Działaj i bądź dobrej myśli Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Maja 2019 Moderator Napisano 3 Maja 2019 17 godzin temu, SooYoung napisał: Karty dobrze, w 10 mieczy jest zamknięcie etapu, czytam jako wywiązanie się z działania. Wojciech Jóźwiak w swoich interpretacjach 10 mieczy przedstawia jako kartę, która domyka działania, która mówi o sukcesie intelektualnym. Pamiętam jak 8 lat temu stawiałem tutaj karty na to czy zrobię doktorat - wyszła 10 mieczy, nawet go nie zacząłem, a teraz już całkiem porzuciłem ten pomysł. Ja ze względu na tą 10 mieczy i jeszcze obok 4 mieczy powiem, że targetu nie będzie. Niby jest wyjściowo ta 6 buław, karta zwycięstwa, ale przy negatywnych mieczach czytałbym to z pozycji cienia jako kartę słomianego zapału, 4 mieczy często mi pokazuje odpoczynek, a biorąc pod uwagę że to lipiec, może po prostu będzie wtedy urlop? Wtedy zrozumiałe byłoby to tąpnięcie w 10 mieczy. As pucharów - mówi o dużych emocjach jakie będa temu towarzyszyły, ale sam w sobie sukcesu nie zapowiada, jestem na nie. 1 2 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) W dniu 2.05.2019 o 15:30, panna.marta napisał: Czy uda mi się zrobić plan sprzedażowy i dostanę premie w lipcu? 6 buław, 4 mieczy, 10 mieczy, as kielichów Według mnie niestety nie. 6 buław mówi w tym wypadku o tym, że sam w sobie plan jest doskonały i docelowo może on przynieść korzyści ale raczej nie w lipcu. Obstawiałbym późniejszy termin. 4 Mieczy to karta takiego wyciszenia się,.odseparowania się. Osoba w tej karcie musi się zrestartować i spojrzeć na coś z innej perspektywy, z dystansu. Dlatego potem ukazała się X Mieczy, która może sugerować, że dotychczasowy plan należy w jakiś sposób zmienić. Pamiętaj, że 4 Mieczy to karta brama, zatem w wyniku tego oczyszczenia człowiek jest gotowy do dalszej drogi, pokonując tą symboliczną bramę. X Mieczy mówi o porzuceniu starego pomysłu. As Pucharów niesie jako as jakieś nowości, być może w wyniku tych przemyśleń w 4 Mieczy wdrożysz jakiś nowy plan.. Tak to ja widzę Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2019 przez Ziomal597 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2019 Autor Napisano 4 Maja 2019 12 godzin temu, Ziomal597 napisał: Według mnie niestety nie. 6 buław mówi w tym wypadku o tym, że sam w sobie plan jest doskonały i docelowo może on przynieść korzyści ale raczej nie w lipcu. Obstawiałbym późniejszy termin. 4 Mieczy to karta takiego wyciszenia się,.odseparowania się. Osoba w tej karcie musi się zrestartować i spojrzeć na coś z innej perspektywy, z dystansu. Dlatego potem ukazała się X Mieczy, która może sugerować, że dotychczasowy plan należy w jakiś sposób zmienić. Pamiętaj, że 4 Mieczy to karta brama, zatem w wyniku tego oczyszczenia człowiek jest gotowy do dalszej drogi, pokonując tą symboliczną bramę. X Mieczy mówi o porzuceniu starego pomysłu. As Pucharów niesie jako as jakieś nowości, być może w wyniku tych przemyśleń w 4 Mieczy wdrożysz jakiś nowy plan.. Tak to ja widzę Pozdrawiam Dziękuję to byłby pierwszy raz od 5 lat gdybym nie zrobiła xD na razieidzie ok, ale kto wie co się wydarzy. Dziękuję jużsię nie mogę doczekać co będzie. Cytuj
Gość anhana Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Dla mnie tez tak, 6 buław zwycięstwo miecze mogły pokazać sama prace plus na końcu spełnienie w Asie, miecze sa w dobrym otoczeniu, wiec tak, natomiast możesz przedkładać swoje zdrowie przed wyrobienie tego Cytuj
Anixot Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Ja nie muszę patrzeć na cały rozkład. Mieczowe zawsze mi ucinają temat zanim dobrze się zacznie. Nadzieje są, na początku wystartujesz z pozą twardziela "cotoniejadamradę" i "ja nie dam rady? Potrzymej mi kawę", ale szybko dopadnie cię problem z brakiem klientów. Zastój. 4 Mieczowa pokazuje dosłownie brak możliwości wykonania zadania, bo leżysz i kwiczysz, nie ma wokół ciebie nikogo, czyli klientów. 10 Mieczy zamyka z bólem temat, a As Kielichów pozostawia nadzieję na to, że w nowym miesiącu będzie lepiej. 1 1 Cytuj
Anixot Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Dodam jeszcze tylko, że nie masz kart denarowych, które pokazywałyby ci przypływ gotówki. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2019 Autor Napisano 4 Maja 2019 44 minuty temu, Anixot napisał: Dodam jeszcze tylko, że nie masz kart denarowych, które pokazywałyby ci przypływ gotówki. W niektórych rozkładach też nie było denarow a robiłam plany Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 W związku z tym, że też nie odczytuje to pozytywnie, potraktuje ten rozkład jako radę: jeśli poddasz się emocją (a przeżywasz ich wiele sądząc po kartom), to nic z tego nie będzie - porzucisz to w 4, 10 mieczach, i wpadniesz w jeszcze większy stres przez to (As Kielichów - jako nadmiar emocyj) Też nie nastawiaj sie, że wszystko zrobisz perfekcyjnie, bo już nie pierwszy projekt (6 buław), i nie odbieraj to przesadnie na luzie (4 mieczy) Najlepiej na spokojnie robić to krok po kroku bez większych emocyj i oczekiwań, i wtedy powinno być ok Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Maja 2019 Maestro Napisano 4 Maja 2019 18 godzin temu, Arbogast napisał: Wojciech Jóźwiak w swoich interpretacjach 10 mieczy przedstawia jako kartę, która domyka działania, która mówi o sukcesie intelektualnym. Pamiętam jak 8 lat temu stawiałem tutaj karty na to czy zrobię doktorat - wyszła 10 mieczy, nawet go nie zacząłem, a teraz już całkiem porzuciłem ten pomysł. Ja ze względu na tą 10 mieczy i jeszcze obok 4 mieczy powiem, że targetu nie będzie. Niby jest wyjściowo ta 6 buław, karta zwycięstwa, ale przy negatywnych mieczach czytałbym to z pozycji cienia jako kartę słomianego zapału, 4 mieczy często mi pokazuje odpoczynek, a biorąc pod uwagę że to lipiec, może po prostu będzie wtedy urlop? Wtedy zrozumiałe byłoby to tąpnięcie w 10 mieczy. As pucharów - mówi o dużych emocjach jakie będa temu towarzyszyły, ale sam w sobie sukcesu nie zapowiada, jestem na nie. No właśnie, 6 buław na poczatku rozkładu nie wrózy sukcesu.Jestem podobnego zdania, ze niestety plan nie wyjdzie... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2019 Autor Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Dziękuję kochani. Trzymajcie zatem kciuki . Będę uważna i zrobię wszystko aby się udało:) Edytowane 4 Maja 2019 przez panna.marta Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Panna Marta a można wiedzieć w jakim dziale pracujesz ? Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2019 Autor Napisano 4 Maja 2019 44 minuty temu, ThePhoenix napisał: Panna Marta a można wiedzieć w jakim dziale pracujesz ? Sprzedaż 23 godziny temu, Arbogast napisał: Wojciech Jóźwiak w swoich interpretacjach 10 mieczy przedstawia jako kartę, która domyka działania, która mówi o sukcesie intelektualnym. Pamiętam jak 8 lat temu stawiałem tutaj karty na to czy zrobię doktorat - wyszła 10 mieczy, nawet go nie zacząłem, a teraz już całkiem porzuciłem ten pomysł. Ja ze względu na tą 10 mieczy i jeszcze obok 4 mieczy powiem, że targetu nie będzie. Niby jest wyjściowo ta 6 buław, karta zwycięstwa, ale przy negatywnych mieczach czytałbym to z pozycji cienia jako kartę słomianego zapału, 4 mieczy często mi pokazuje odpoczynek, a biorąc pod uwagę że to lipiec, może po prostu będzie wtedy urlop? Wtedy zrozumiałe byłoby to tąpnięcie w 10 mieczy. As pucharów - mówi o dużych emocjach jakie będa temu towarzyszyły, ale sam w sobie sukcesu nie zapowiada, jestem na nie. Jedyne co może być wtedy to ewentualnie to, że mogę mieć wyznaczony termin operacji. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 4 Maja 2019 Moderator Napisano 4 Maja 2019 5 godzin temu, panna.marta napisał: wyznaczony termin operacji. Jak najbardziej jest to właśnie 4 mieczy. To często pokazuje szpital. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Maja 2019 Autor Napisano 5 Maja 2019 7 godzin temu, Ziomal597 napisał: Troszkę nie na temat ale w specjalnym wątku poświęconym temu wątku nie otrzymałem żadnej odpowiedzi dlatego umieszczam to tutaj KRÓLOWA BUŁAW Na zadane kartom pytanie o to czy relacja z daną osobą się rozwinie może Waszym zdaniem co oznaczać? Myślę, że relacja się rozwinie. Buławy zapowiadają rozwój ale z drugiej strony weźcie pod uwagę to, że Królowa Buław jest osobą niezależną, w związku z tym ta dziewczyna na którą padło pytanie może nie chcieć rozwoju tej relacji z powodu tego, że chce zachować trochę dla siebie przestrzeni. Ale nie utrudniając sprawy myślę, że ta relacja się rozwinie. Teraz uwaga! To że wyszła Królowa Buław nie oznacza, że ta relacja się rozwinie z jej inicjatywy. To znaczy moze bo wyszła żeńska karta ale trzeba wziąć pod uwagę to że odpowiedź ze strony kart jest skierowana na sytuację a sytuacyjnie mamy tu postępujący rozwój relacji. Może w tej karcie wyjść także rozwój ze strony mężczyzny, czyli z mojej bo karty nie miały odpowiedzieć na pytanie, dzięki komu się rozwinie tylko czy w ogóle..! Padło też drugie pytanie o tą samą dziewczynę - czy ona chce utrzymywać ze mną kontakt i ... ? Znów królowa buław.. I co Wy na to? Myślę, że chce bo Królowa Buław to osoba, która otwiera się na znajomości chce być otoczona ludźmi, ba! Jej w głowie też jest przygodna miłość bez zobowiązań. Według mnie ta dziewczyna może chcieć utrzymywać ze mną kontakt ale bardziej na jej zasadach bo Królowa Buław lubi też dyrygować i mieć wszystko pod kontrolą. A Wy co myślicie o tej karcie na te dwa pytanka? To nie jest ten temat. Przenies proszę to gdzie indziej. 7 godzin temu, Arbogast napisał: Jak najbardziej jest to właśnie 4 mieczy. To często pokazuje szpital. W takim razie mam nadzieję, że wyrobię go zanim pójdę:D Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lipca 2019 Autor Napisano 26 Lipca 2019 Weryfikacja. Target zrobiony ze sporą nadwyżka! Jestem mega zmęczona i pid koniec też już uznalam, że nie zrobię już więcej niż ponadto co jeszcze chciałam. Dziękuję bardzo wszystkim:) Cytuj
Gość Ava55 Napisano 26 Lipca 2019 Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) skoro już masz nadwyżkę - to tylko uważaj na siebie, żeby w tych mieczach jakieś choróbsko nie wyszło może to tylko zmęczenie, jak piszesz i gratulacje Edytowane 26 Lipca 2019 przez Ava55 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi