Guest Lianna Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Taki sen miałam, że moja koleżanka robi mi przeszczep wątroby. Ja widzę to jakby z boku i ona to robi rękoma- w sensie wyciąga "starą wątrobę" i wkłada nową. Dziwny mega sen, ale odczucia po wstaniu miałam bardzo pozytywne Quote
Guest SooYoung Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Wątroba jest filtrem organizmu, więc wymiana na nową informuje o oczyszczeniu siebie, psychiki albo też i ciała. Skoro odczucie po wstaniu było pozytywne, to bardzo fajnie to oznacza że jakieś sprawy ułożą się po Twojej myśli i będziesz zadowolona Pytanie tylko o koleżankę, bo to mnie zaintrygowało, czy to taka zwyczajna koleżanka czy ma jakieś zdolności, albo interesuje się tzw. rozwojem duchowym czy uzdrawianiem? To może być pomocną wskazówką Bycie z boku to informacja że coś się zadzieje bez Twojego aktywnego udziału, choć zauważysz zmianę. Quote
Guest Lianna Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) Koleżanka siedzi mocno w ezoteryce Póki co nie ma zdolności uzdrawiających, ale może potencjał jakiś jest Dziękuję Ci bardzo Edited May 3, 2019 by Lianna Quote
Recommended Posts