Jump to content

Karty online

Recommended Posts

Posted

witam

czy rozkład kart online ma sens?

jeśli nie posiada się "fizycznej" talii?

Guest anhana
Posted

wszystkie moje rozkłady są z internetu i się sprawdzają, natomiast komuś to bym raczej z nich nie wróżyła

Guest anhana
Posted (edited)

link nieregulaminowy. 

Proszę stosować się do naszych zasad - jeśli dana strona nie ma odnośnika do Ezoforum to nie można zamieszczać linka do niej a tym bardziej, jeśli jest to strona  komercyjna!

Makrela.

Edited by anhana
Posted

To też korzystam tylko, że z partnerskiego akurat :)

• Ekspert
Posted

Wszystko ma sens, jeśli się sprawdza. Mi w większości nie sprawdziły się, a jeden sprzed lat mam zanotowany, bo był baaardzo optymistyczny i miałam nadzieję, która, jak wiadomo, jest matką głupich :D A rzeczywistość okazała się całkiem inna. Znam jednak osoby o większej sprawdzalności niż u mnie, może to kwestia dostrojenia do innych niż tradycyjne fal na linii nadanie - odbiór? w końcu wszystko jest transmisją, nowoczesność wali drzwiami, oknami i kominem i jedni lepiej odbierają nowe formy danych a inni gorzej, tak jak ze wszystkim w życiu ;) 

• Cool 2
  • W punkt 1
Posted

Trudno mi powiedzieć zdecydowanie tak i zdecydowanie nie. Może dlatego, że nigdy jeszcze nie powróżyłam sobie na poważne sprawy, a zadawałam pytania lekkie i do tego nie zapisywałam odpowiedzi. Mam ogólne wrażenie, że na te light to mi się mniej niż średnio sprawdzały. I nigdy tarot! to akurat pamiętam, że nie, może dlatego że do tarota nabożeństwa nie mam :D 

• Like 1