Guest Noa20 Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) Różne sny nawiedzają mnie ostatnio. Dziś śniło mi się muzeum (właściwe cd miejsca zamieszkania), byłam w biurze muzeum i dyrektor tej placówki coś pisał A ja siedziałam obok, on był zadowolony i pisał. Potem zobaczyłam biurko w muzeum takie zabytkowe i wolne stanowisko przy nim. Następnie wyszłam na zewnątrz budynku i zobaczyłam znajomego archeologa z którym tarzalismy się po ziemi przytulajac się przy tym. Moja córka przy tym była obecna . potem znów zobaczyłam to samo wolne biurko Może jakieś stare sprawy wychodzą (muzeum) do załatwienia, rozwiązania ? Edited May 9, 2019 by Noa20 Quote
Guest SooYoung Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Możliwe Dla mnie ten sen nie ma żadnego przesłania, żadnych konkretnych informacji dla Ciebie - tak to odczytuję. W tej sytuacji pomyśl jak Ci się kojarzy muzeum, jak zawód archeologa, o co może chodzić z biurkiem, czy masz np. biurko, czy lubisz przy nim siedzieć, pisać, czytać czy wolisz np. na fotelu. Czy lubisz muzea, ogólnie chyba sen informuje o lubieniu o czymś miłym. Quote
Recommended Posts