Gość Noa20 Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 (edytowane) Różne sny nawiedzają mnie ostatnio. Dziś śniło mi się muzeum (właściwe cd miejsca zamieszkania), byłam w biurze muzeum i dyrektor tej placówki coś pisał A ja siedziałam obok, on był zadowolony i pisał. Potem zobaczyłam biurko w muzeum takie zabytkowe i wolne stanowisko przy nim. Następnie wyszłam na zewnątrz budynku i zobaczyłam znajomego archeologa z którym tarzalismy się po ziemi przytulajac się przy tym. Moja córka przy tym była obecna . potem znów zobaczyłam to samo wolne biurko Może jakieś stare sprawy wychodzą (muzeum) do załatwienia, rozwiązania ? Edytowane 9 Maja 2019 przez Noa20 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Maja 2019 Napisano 10 Maja 2019 Możliwe Dla mnie ten sen nie ma żadnego przesłania, żadnych konkretnych informacji dla Ciebie - tak to odczytuję. W tej sytuacji pomyśl jak Ci się kojarzy muzeum, jak zawód archeologa, o co może chodzić z biurkiem, czy masz np. biurko, czy lubisz przy nim siedzieć, pisać, czytać czy wolisz np. na fotelu. Czy lubisz muzea, ogólnie chyba sen informuje o lubieniu o czymś miłym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi