Guest Noa20 Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Jak przebiegnie relacja między mną a panem, którego bardzo lubię do końca maja? 3 denary, słońce, paź kielichow Możliwe, że dokonczymy razem pewną sprawę służbowo-przygodową, lub będziemy oboje zajęci swoimi pracami, dojdzie też do miłego spotkania ,widać kontakt, flirt i miłe spędzone chwile. Quote
Guest User_ Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Czy pracujecie wspólnie? Karty pokazują jakąś wspólna pracę, może oznaczać wkładanie wysiłku nad budowaniem stabilnej relacji. Jest radość, świeżość uczucia no i spotkania. Super! Quote
Guest Noa20 Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 (edited) Dziękuję serdecznie, nie pracujemy razem, mamy różne prace ale przeźyliśmy wspolnie pewną przygodę prywatnie, która była powiązana bezposrednio z jego zawodem wykonywanym, a ten jego zawod jest moim wielkim hobby od dziecka:) Zapowiada się więc, że to jeszcze nie koniec pozytywnych wrażeń. Edited May 11, 2019 by Noa20 Quote
Mala_83 Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Koniec zdecydowanie nie, bo widać w 3 denarach chęć pracy nad znajomością a później zdecydowanie radość i początek romantycznego uczucia Zdecydowanie ładne karty Quote
Moderator Arbogast Posted May 11, 2019 Moderator Posted May 11, 2019 3 denarow oznacza konkretnosc zatem znajomość jak najbardziej tak... natomiast atmosfera tej karty jest właśnie na pograniczu kolezenstwa i spraw służbowych. Przy czym Słońce zapowiada że będziecie się razem świetnie bawić. Może on Cię gdzieś zaprosi bo paź pucharów to też może być zaproszenie na coś. Quote
Guest Nice Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 W dniu 11.05.2019 o 18:05, Sarah2020 napisał: Jak przebiegnie relacja między mną a panem, którego bardzo lubię do końca maja? 3 denary, słońce, paź kielichow Jeszcze mam czas Myślę, że będzie jakaś poważna rozmowa, która odmieni wasze relacje, przeniesie je na następny poziom, i pojawi się więcej ciepła, otwartości, Słóńce z paziem kielichów mi na takie miłe i trochę naiwne wyznanie uczuć wygląda W paziu - początek więzi romantycznej - tak, może być zaproszenie gdzieś, ale wszytskie karty razem mi na wyznanie uczucia wyglądają! Super, naprawdę! Dużo miłości życzę Quote
Guest SooYoung Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Miłe gesty Sympatycznie spędzony czas razem Quote
Guest Noa20 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Weryfikacja: Czas był naprawdę miło spędzony, dużo sobie wyjasnilismy, sporo radość i, wiadomości, wspólnej pracy, gier,zabawy. Quote
Recommended Posts