panna.marta Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 chciałabym kupić od Pani X pewną rzecz. Nie jestem pewna na 100% czy będę zadowolona z zakupu. Pytanie czy będę zadowolona z zakupu tej rzeczy od Pani X. Rozkład internetowy, bonie mam dostępu do kart. giermek buław, 2 monety, gwiazda XVII hm raczej tak, ale 2 moment to jakby przepłacone?nie warte swojej ceny? Cytuj
Seven_a Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 giermek buław - 5 godzin temu, panna.marta napisał: chciałabym kupić 2 monet 5 godzin temu, panna.marta napisał: Nie jestem pewna Gwiazda - raczej tak 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Moim zdaniem raczej powinnaś być zadowolona z tego zakupu Cytuj
Gość Noa20 Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Moim zdaniem bedziesz, rzecz okaże się bardzo przydatna i bardzo ładna , a 2 monety to Twoje zastanawianie czy warto. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Maja 2019 Autor Napisano 17 Maja 2019 Weryfikacja. Kupiłam. Generalnie jestem zadowolona.2 monety pokazały chyba nowa cenę, gdyż ostatecznie kupiłam te rzecz taniej niż chciałam:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi